Blogs.

Duurzame badkamer

Hoe werk je op een duurzame manier je badkamer muren af? Iris neemt je mee in het ontwerp van een duurzame badkamer.

Kinderkamer met duurzame materialen

De kinderkamer is de ruimte in huis waar je kind en jij je prettig en geborgen willen voelen. Natuurlijke & duurzame materialen zijn dan een logische keuze.

Een duurzame vloer

In deze blog noemen wij de aspecten die een rol spelen bij het kiezen van een duurzame vloer en de verschillende mogelijkheden die bestaan.

6 duurzame tips voor je interieur

Bij een duurzaam interieurontwerp focust Heidi van PURE Styling op kwaliteit, modulariteit en hergebruik. Lees haar 6 tips voor een duurzaam interieur.

Natuurlijke isolatie

Je huis verduurzamen begint bij goede isolatie. Hierdoor bespaar je ook op je verwarmingskosten. In deze blog lees je over de verschillende soorten natuurlijke isolatie.

Duurzame babykamer: de ledikantdeken

Een ledikantdeken is fijn om te hebben. Je kindje ligt er de hele nacht onder. Daarom is het materiaal waarvan deze deken is gemaakt belangrijk.

Kleur op je muren met duurzame verf

In deze blog vind je 3 tips waarmee jij kleur kunt toevoegen aan je muren. Ook lees je wat de beste duurzame verf merken zijn.

Een weekend rust, ruimte en tiny geluk.

In deze blog verteld Machteld over haar weekendje in Camping Buitenland. Een fijn weekendje weg maar ook een kans om inspiratie op te doen voor haar toekomstige eco-huisje.

Duurzame babykamer: het wiegje

Een wiegje is een belangrijk onderdeel van de babykamer. Je baby gaat er vele uren per dag in doorbrengen. Met deze tips maak je de juiste keuze.

Duurzaam verbouwen: de basis

Je wil je huis duurzaam verbouwen? Of je gaat een huis bouwen en wil informatie over duurzame materialen? Maar waar moet je beginnen?

Duurzame make-over met een likje Fairf

Duurzame make-over met een likje Fairf. Met kleine aanpassingen geef je in een handomdraai je slaapkamer een industrieel basic interieur.

Zitten op een stoel van zeewier

Dat de Denen kunnen ontwerpen hebben ze in de loop der jaren wel bewezen. Maar dit design spant de kroon. Jij kunt nu zitten op zeewier!

Trendkleur in een duurzaam interieur

Elk jaar maken verfmerken als Pantone hun kleur van het jaar bekend. Maar hoe past zo’n trendkleur in een duurzaam interieur?

(Duurzame) Dutch Design Awards 2019

(Duurzame) Dutch Design Awards 2019. Tussen de genomineerden staan gelukkig steeds meer duurzame designprojecten! Dit zijn onze favorieten.

De verborgen impact Boekreview

De verborgen impact is hét boek dat mij enorm veel inzicht heeft gegeven in de impact die ik heb op deze aarde en hoe ik deze kan verkleinen.