Deze 3 vintage shops met instagram account blijven mij inspireren. Teardrops, messing, salontafels, teak, kastjes, glaswerk… je kunt het allemaal vinden in de onderstaande tweedehands winkels. Ze zijn stuk voor stuk ook super leuk om te volgen op Instagram en een bezoekje kan zeker geen kwaad! Als dat tenminste weer mag met Corona.

1. Vintage.nl

De eerste vintage shop met inspirerend instagram account behoort zeker tot mijn favorieten. Colinda en Remco runnen @Vintage.nl. De wat smallere en diepe winkel staat in Oss en is heerlijk om doorheen te lopen. Via de stories op Instagram krijg je een leuk inkijkje in het runnen van de zaak en het doen van inkopen. Ik vind het tof dat ze ook meubels met een wat slechtere staat weer opknappen voordat ze deze doorverkopen. Echt een aanrader!

3 instagram accounts vintage Vintage.nl
3 instagram accounts vintage Vintage.nl

2. Base Elf Vintage

Enthousiast, gedreven en meestal met een grote glimlach biedt Esmee je prachtige vintage items aan in haar vintage store Base Elf Vintage. Dit doet ze via Instagram en in haar pop-up store in het centrum van Gouda. Je voelt en merkt de liefde voor de items die ze in- en verkoopt. Super leuk! Daarom behoort Base Elf tot een van mijn favoriete vintage shops mét inspirerend instagram account.

3 vintage instagram accounts: base elf vintage
3 vintage instagram accounts: base elf vintage

3. Sprinkel + Hop

Joke, eigenaresse van Sprinkel + Hop in Den Haag,  vind ik een ware inspirator. Ze runt in haar eentje de zaak en dat doet ze erg goed. Ik geniet van haar (h)eerlijke stories rondom het ondernemerschap. Leerzaam en leuk om te volgen! Ook heeft ze een neus voor mooie vintage pareltjes. Bij haar vind ik altijd wel iets leuks!

Vind je dit leuk? Dan heb ik naast deze accounts nog wel een paar aanraders die je zeker moet gaan volgen op Instagram: @pand.96, @vintagemeesters en @trashuresnl. Veel (online) shopplezier!

Fotocredits:
De foto’s en plaatjes bij dit artikel zijn afkomstig van, en eigendom van, respectievelijk Vintage.nl, Base Elf Vintage en Sprinkel+Hop (tevens omslagfoto).