Community.

Doe mee
voor € 1,-
per dag

The Substitute is de eerste community voor duurzame merken, makers & professionals (interieurarchitecten, ontwerpers en stylisten). Zij delen netwerk, kennis en marketing-power in een online community met offline events.

Een enorme bron van informatie met als doel: De consument overzicht, inspiratie & kennis bieden op het gebied van duurzaam wonen zodat ze gemakkelijk duurzame keuzes kunnen maken.

Als jij net als wij de duurzaamheidstransitie in de woonbranche wil versnellen en jouw duurzame merk of werk onder de aandacht wil brengen van een groot publiek. Word dan lid van onze community en deel kennis, netwerk & marketing power.

 

Kosten lidmaatschap

Voor slechts 1 euro per dag, €365 per jaar, ben jij als merk of professional zichtbaar onderdeel van de community t.b.v. duurzaam interieur en verbouw.

En als jij snel bent met je aanmelding kun je rekenen op extra aandacht van ons! Zo krijgen de eerste 150 leden een gratis Spotlight artikel met een week lang homepage aandacht.

Wij verwelkomen je van harte bij onze community!

  • Krijg toegang tot een groot netwerk van ruim 600 duurzame merken, makers, stylisten & ontwerpers

  • Lift mee op de google ranking en social media exposure van het platform dat dagelijks gevuld wordt met nieuwe inspirerende content vanuit de community.

  • Onze blogs, In the spotlight, shop de stijl en instagram zijn allemaal gericht op het bekender en geliefder maken van duurzame interieur en verbouw. Hiervoor gebruiken we uiteraard de merken en ontwerpers uit onze community.

  • Vergroot je naamsbekendheid en zichtbaarheid door een eigen bedrijfspagina of portfoliopagina en exposure via onze mediakanalen

  • Bundel krachten tijdens gezamenlijke deelname aan events en expo’s  en wordt meegenomen in promotie van de community bij mediapartijen, retail en potentiële opdrachtgevers.

  • Wordt bij het publiek bekend als duurzame pionier en draag actief bij aan het versnellen van de duurzaamheidstransitie in de sector door het delen van kennis & netwerk.

  • Coming soon: Krijg toegang tot de kennisbibliotheek waar we bewijsvoering, statistieken en rapporten delen en waar je actief aan kunt bijdragen.

  • Coming soon: Krijg toegang tot ons ledendeel waar je vragen kunt stellen aan de community, allianties kunt smeden en vacatures kunt plaatsen en inzien.

  • Krijg €100,- korting op de marketingfee bij deelname aan de Duurzame Woonbeurs.

 

Ja ik doe mee

Via bovenstaande knop kom je op de pagina om lid te worden. Schrijf je in als duurzaam merk of professional. Na betaling krijg je direct een formulier waar we alle content die op jouw pagina moet komen uitvragen.

Wij verwelkomen je graag bij onze community!