Community.

Doe mee
voor € 1,-
per dag

The Substitute is een community van interieur & materiaal bedrijven & interieurprofessionals met als missie; verduurzaming van de sector. Dit doen we door kennis en netwerk te delen met elkaar en de wereld te inspireren met het duurzame alternatief.

Als jij net als wij de duurzaamheidstransitie in de woonbranche wil versnellen en jouw duurzame merk of werk onder de aandacht wil brengen van een groot publiek. Word dan lid van onze community en wordt zichtbaar onderdeel van de duurzame golf in de interieursector. Ben je nog niet zover dat je jezelf duurzaam kunt noemen maar wil je wel van dit netwerk leren en groeien in duurzaamheid, dan kun je ‘Brainpicker & Starter’ lid worden. Je bent dan volwaardig lid maar niet zichtbaar op de website.

Kosten lidmaatschap

Voor Merken kost lidmaatschap €457,- per jaar en voor professionals €365 per jaar. Ben je een starter of wil je leren over duurzaamheid van dit netwerk? Voor €200,- ben je  Brainpickers & Starters lid.

Na betaling krijg je direct een formulier waar je alle content die op jouw pagina moet komen kunt invullen.

Wij verwelkomen je graag bij onze community!

Wat krijg je als lid?

 

Een eigen bedrijfspagina (portfoliopagina) op onze website.

Lift mee op de media exposure van The Substitute. Wij staan regelmatig in de woonbladen of worden gevraagd voor presentaties en soms zelf voor TV.

Bundel krachten tijdens onze on en offline events en wordt meegenomen in promotie van de community bij mediapartijen, retail en potentiële opdrachtgevers.

Wordt bij het publiek bekend als duurzame pionier en draag actief bij aan het versnellen van de duurzaamheidstransitie in de sector door oo jouw kennis te delen.

Krijg toegang tot de bibliotheek waar we bewijsvoering, statistieken en rapporten delen met elkaar en waar je actief aan kunt bijdragen.

Krijg toegang tot ons ledendeel waar je vragen kunt stellen aan de community, allianties kunt smeden en vacatures kunt plaatsen en inzien.

Krijg €300,- korting op de marketingfee bij deelname aan de vt wonen&design beurs.

Doe mee aan de jaarlijkse tentoonstelling van The Substitute community op de Dutch Design Week.

 

Ja ik doe mee