De Duurzame Woonbeurs.

De Duurzame Woonbeurs wil consumenten & professionals inspireren met een groot en breed aanbod op het gebied duurzaam inrichten & (ver)bouwen.

Hier vind je alles voor een duurzaam thuis onder 1 dak, en voor elk budget. Op de beurs voorziet onze community van innovators, makers, vintage shops, recycle helden, duurzame starters én gevestigde namen de bezoeker 3 dagen lang van inspiratie en advies op het gebied van duurzaam wonen.

Pure Styling laat zien dat een duurzaam interieur super stylish is.

Dus ben jij een duurzaam merk in interieur of verbouw? Doe dan mee aan De Duurzame Woonbeurs van 12 t/m 14 november 2021 en laat je zien als duurzame speler aan een groot en geïnteresseerd publiek en lift mee op alle PR die dit event genereert.

Professionals-day. 

Naast een weekend lang inspiratie voor de consument is vrijdag 12 november gereserveerd voor retail en professionals uit de woonbranche. Deelnemers kunnen hiervoor ook hun relaties uitnodigen. Het belooft een inspirerende dag te worden! Wij zorgen voor uitnodigingen via beroepsverenigingen als BNI en BNS en nodigen woon-retail uit via InRetail en de Woonindustrie.

Kijk voor meer informatie op de website van de Duurzame Woonbeurs.

2019: De eerste editie van de Duurzame Woonbeurs met 44 duurzame merken trok in 2 dagen ruim 1200 bezoekers, en 300 professionals uit de interieur-en woonbranche. De bezoekers waren veelal tweeverdieners en (jonge) gezinnen die een duurzame lifestyle nastreven. Daarnaast werd de beurs druk bezocht door pers, bloggers & influencers op zoek naar de laatste duurzame trends & ontwikkelingen in de sector.

Het totaal bereik aan free publicity was 894.955, mede door aandacht van het Parool en een stuk of 15 influencers. En daar zijn we best trots op!

75% van de deelnemende merken gaf ons een 8 of hoger op de vraag of de bezoeker de juiste doelgroep was. Van ‘lichtgroen tot donkergroen, alle deelnemers hebben dezelfde doelgroep.

2021: De tweede editie van de beurs zal plaats bieden aan 80 merken en ruim 4000 bezoekers (3000 in tijdsloten bij huidig Corona beleid). Uiteraard hebben wij een Corona-proof plattegrond en de richtlijnen van het RIVM ook naar onze beurs vertaald. Hierover kun je meer lezen in onze deelnemersbrochure.

Hierover kun je meer lezen op de website van De Duurzame Woonbeurs.

Tolhuijs Design