Future Proof Wonen District vt wonen&design beurs ’23

In 2022 gingen de vt wonen&design beurs en The Substitute de samenwerking aan waardoor er meer aandacht is ontstaan voor duurzame woonmerken en start-ups op deze goed bezochte beurs. Hiermee wordt ingespeeld op de groeiende trend en daarmee samenhangede vraag van de consument die zich steeds meer afvraagt, is dit wel een beetje oke wat ik nu koop?

 

En omdat 2022 een groot succes was gaat duurzaamheid ook dit jaar een belangrijk thema zijn. Het vt wonen&design management & The Substitute hebben samen de learnings van 2022 vertaald naar een nieuw mooi aanbod. Uiteraard kan The Substitute duurzame merken die zijn aangesloten bij haar community weer extra voordelen bieden bij deelname.

Bereik nieuwe klanten en vergroot je zichtbaarheid

Tijdens de vt wonen&design beurs, die van dinsdag 3 tot en met zondag 8 oktober wordt georganiseerd in de Expo Haarlemmermeer, kan de consument het Future Proof Wonen District bezoeken. Hier vindt je naast duurzame deelnemers een Lounge waar we een programmering aanbieden. Kleine workshops, lezingen en interieur-inspiratie presentaties door professionals kunnen hier plaatsvinden. Zowel voor leuke programmering als voor de inrichting hiervan kijken we uiteraard naar duurzame deelnemers!

‘Ik zit zo vol met opdrachten van de beurs in 2022, dat ik dit jaar niet eens mee kan doen, maar volgend jaar vast en zeker weer!’

Esther Derkx- TATTOO TOILET

Exclusief aanbod duurzame spelers

Breng je duurzame bedrijf onder de aandacht op beurs in het Duurzaam District. Hier vind je meer duurzame deelnemers, staan we naast de ingang van Huis & Energie (De technische kant van duurzaam) en hebben we een eigen cours waar we workshops en lezingen kunnen geven.Wij hebben voor onze leden weer een mooie deal gemaakt!

 

1. Korting servicepakket Duurzaam District

Als lid van The Substitute ontvang je €300,- korting op het verplichte servicepakket  van €595,-.  voor deelname aan het Duurzame District. Zo heb je je lidmaatschap aan The Substitute alweer bijna terugverdiend:) Stands zijn er vanaf €2950,-

2. Deelname  Duurzaam District Expo

Daarnaast hebben we een uniek aanbod voor deelname aan het Duurzaam District Expo. Deelnemers hieraan kunnen hier een kleine presentatie maken of een enkel stuk laten zien voor een kleine prijs. De bemanning van de expo wordt net als vorig jaar onderling verdeeld zodat je niet alle 6 beursdagen aanwezig hoeft te zijn. Een win-win dus voor makers en starters! Kosten deelname Expo zijn €695,- all-in.

Deelnemers voordelen

 

  • Mogelijkheid om pers-pitch te doen bij woonbladen als VT wonen, Ariadne en Eigen Huis & Interieur
  • Mogelijkheid om opgenomen te worden met lezing/workshop in Duurzaam District programmering
  • Mogelijkheid om opgenomen te worden in het inspiratiehuis van MilieuCentraal
  • Mogelijkheid om meubilair voor The Substitute Hang-out te verzorgen
  • Mogelijkheid om deel te nemen aan de Duurzaam Wonen Awards.

 

Heb jij interesse in dit aanbod en wil je een voorstel ontvangen? Neem contact op met accountmanager van de beurs: Anneke van Dijk. Of download de beursinformatie.

Informatie bijeenkomst Duurzaam District

Vanwege de samenwerking tussen The Substitute en de vt wonen&design beurs, ben je van harte welkom op de speciale informatiebijeenkomst. Op maandag 22 mei wordt een deze informatiebijeenkomst gehouden voor de duurzame deelnemers die geïnteresseerd zijn in deelname aan de beurs. De informatiebijeenkomst vindt plaats in het DPG Gebouw in Hoofddorp en start om 14.30 uur. De bijeenkomst duurt tot ongeveer 16.00 uur. Er is volop gelegenheid tot het stellen van vragen aan het aanwezige team van de vt wonen&design beurs en The Substitute.

Duurzaam Wonen Awards

Duurzame deelnemers kunnen ook dit jaar weer deelnemen aan de Awards. Vorig jaar vielen Bedaffair; beste duurzame merk, Auping, beste duurzame product en Forbo, lievelingsmerk van het publiek, in de prijzen. Dit jaar voegen we 2 categorieën toe;

 

  • Starters; je bent een jong bedrijf met een duurzame missie (< 3 jaar) of je bent al langer actief in de meubelbranche maar staat pas aan het begin van je duurzame collectie.
  • Duurzame maker(s): je bent een zelfstandige maker (1-3 man/vrouw) en maakt unieke duurzame producten.

 

Je kunt je interesse bij Anneke aangeven en krijgt dan toegang tot het deelnameformulier. Je neemt deel door je beste duurzame product in te zenden en je bedrijfsvisie te geven. Deelname is gratis. Wij zullen er weer een mooie Award show van maken tijdens de Friends & Family night!

Nog geen lid van The Substitute?

Duurzame merken die dit interessant vinden kunnen lid worden van The Substitute en zo meeliften op dit unieke aanbod. The Substitute is een community van duurzame merken en professionals in de interieur- en verbouwbranche. Samen zijn wij het meest complete interieur- en verbouwplatform voor de bewuste consument. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk de verschillende lidmaatschap mogelijkheden.