vt wonen&design beurs ’23

In 2022 gingen de vt wonen&design beurs en The Substitute de samenwerking aan waardoor er meer aandacht is ontstaan voor duurzame woonmerken en start-ups op deze goed bezochte beurs. Hiermee wordt ingespeeld op de groeiende trend en daarmee samenhangede vraag van de consument die zich steeds meer afvraagt, is dit wel een beetje duurzaam wat ik nu koop?

 

Future Proof Wonen Lounge 

 

Op de vt wonen&design beurs is er daarom ook dit jaar weer aandacht voor duurzaam wonen. Je herkent de duurzame bedrijven aan het groene blaadje op de plattegrond. In het hart van de Future Proof Wonen Expo vind je ook de Future Proof Wonen Lounge (standnummer 2.520).  Hier organiseert The Substitute, hét platform voor het duurzame alternatief, dagelijks 3 inspirerende workshops en kun je interieuradvies krijgen van een van hun interieurprofessionals. Je kunt hier gratis aan deelnemen. 

Ingrid Hendrickx
Jan Visser
Sjouk Bonekamp
Marije de Jonge
Els van Maren
Leontine Broer
Laura Vaessen
Anneke op 't Hoog
Annelies Vermeulen
Machteld Rijnten
Marieke Kamphuis

Workshops 

 

Wil jij samen met een professional jouw unieke stijl ontdekken? Of heb je hulp nodig bij het verbouwen van je huis? En wil je weten hoe je dit op een verantwoorde en duurzame manier kunt doen? Bezoek dan een van de workshops van The Substitute en ga naar huis met een dosis duurzame interieurinspiratie.  

 

13:00-13:45  Moodboard maken; jouw thuis, jouw duurzame stijl. 

Op zoek naar de stijl die echt bij jou past? Een uniek interieur met aandacht voor een duurzame toekomst? Deze workshop start bij de basis; jouw moodboard. Begeleid door een ontwerper leg jij jouw voorkeuren voor sfeer, kleur en materialen vast.  

 

14:00-14:45  Van wens naar werkelijkheid: stappenplan voor succesvol verbouwen  

Verbouwplannen? Maar geen idee waar je moet beginnen? Doe dan mee met deze workshop! Samen zetten we je wensen op een rij waardoor jij inzicht krijgt in de ideale indeling en met een helder stappenplan gericht offertes aan kunt vragen bij vakmensen.  

 

15:00-15:45  De SUB- methode, genoeg keuze in het duurzame alternatief! 

Grote kans dat jij naar de beurs komt met een duidelijke woonwens; een nieuwe bank of keuken. Maar Fast Furniture wil je liever vermijden! Gelukkig zijn er steeds meer duurzame alternatieven. In deze workshop delen wij onze handige SUB-tool met jou die je helpt om duurzame keuzes te maken!  

Adviesgesprekken 

 

Wil jij graag een persoonlijk advies voor de inrichting van een ruimte in je huis? Of wil je shop of kleuradvies en ben je nieuwsgierig hoe je dit op een duurzame manier aan zou kunnen pakken? Boek dan op de beurs een gratis 1-op-1 advies met een van onze interieurprofessionals. Tip; neem een plattegrond & foto’s van de ruimte mee.  

De interieurprofessionals van The Substitute zitten dagelijks klaar voor een persoonlijk adviesgesprek. De gesprekken vinden plaats van 13:00 uur tot 16:30 uur. Een advies duurt 30 minuten. Deze adviesgesprekken zijn te boeken op de beurs bij de Future Proof Wonen Lounge. (standnummer 2.520) 

Duurzaam Wonen Awards

Feestelijke uitreiking!

Op 5 oktober om 19:30 vindt in het woontheater van de vt wonen&design beurs de uitreiking plaats van de Duurzaam Wonen Awards. Leden kunnen hiervoor een gratis kaart bestellen.

Nog geen lid van The Substitute?

 

Duurzame merken die lid zijn van The Substitute krijgen korting op deelname aan de vt wonen&design beurs en liften mee op alle extra aandacht die wij omtrent dit grote evenement genereren. Ook professionals die lid zijn kunnen op deze beurs advies geven of een workshop verzorgen en zo werken aan hun naamsbekendheid.

The Substitute is een community van duurzame merken en professionals in de interieur- en verbouwbranche. Wij delen netwerk en marketingpower. Samen zijn wij het meest complete interieur- en verbouwplatform voor de bewuste consument & interieurprofessionals. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk de verschillende lidmaatschap mogelijkheden.