Duurzame Woonbeurs wordt duurzame woonroute op vt wonen&design beurs

De vt wonen&design beurs gaat in 2022 volop de ruimte gaan geven aan Duurzaamheid. Daarom hebben wij de afgelopen tijd veel met elkaar gepraat en een plan gesmeed hoe we dit zo goed mogelijk samen kunnen gaan doen. Immers, wij hebben de kennis en het duurzame netwerk, zij hebben 90.000 bezoekers. Win-win!

Tijdens de vt wonen&design beurs, die van dinsdag 4 tot en met zondag 9 oktober wordt georganiseerd in de Expo Haarlemmermeer, kan de consument dit jaar voor het eerst ook een Duurzame Woonroute volgen. De woonbedrijven langs de route krijgen een duidelijk herkenbaar label in hun presentatie en zijn als duurzame speler terug te vinden op de plattegrond.

Bij veel bedrijven is nog niet een hele collectie duurzaam, maar wel enkele producten. Bedrijven die met deze producten of collectie willen deelnemen binnen het duurzame domein van de beurs kunnen bij The Substitute terecht voor een betrouwbaarheids-scan, waardoor de consument wordt geholpen om goede keuzes te maken.

Voordeel voor leden

Merken die zijn aangesloten bij The Substitute en willen deelnemen profiteren van extra voordelen. Het duurzame alternatief heeft immers nog wel wat extra aandacht nodig! Naast de Duurzame Woonroute worden ook lezingen gegeven op het gebied van duurzaamheid. Hoe maak je duurzame keuzes voor je wanden en vloeren, inspiratiesessies die laten zien hoe mooi duurzaam wonen is, en natuurlijk ook duurzame stylistes op het adviesplein. Immers een goed geïnformeerde consument kan de beste afweging voor zijn aankoop maken.

Zoek je als woonbedrijf of ontwerper hulp op het gebied van verduurzamen van je bedrijf? The Substitute adviseert je graag. Zoek je een podium om jouw duurzame product(en) te tonen aan de actieve woonconsument? Dan ben je op de vt wonen&design beurs aan het juiste adres. Zo maken we met elkaar de woonwereld stap voor stap een beetje duurzamer.

Meer informatie of meedoen? Marieke heeft meer informatie voor je! marieke@thesubstitute.nl

 

 

Duurzame Awards!

NIEUW! Ga voor een Award dit jaar met je duurzame merk of product. Een prachtige jury zal zich buigen over alle deelnemers aan de duurzame woonroute. Ook het publiek zal zich uitspreken. Op vrijdag 7 september zal tijdens de Familiy & Friends feestavond de uitreiking plaatsvinden.

Wil je meedoen met deze route maar ben je nog geen lid van The Substitute? Neem dan contact op met Machteld of Marieke.