• Kwaliteit - lange levensduur
 • Natuurlijk materiaal
 • Bio-based materiaal
 • Trendy
 • Bohemien
 • Endless life
http://Kalkverf%20in%20de%20kleur%20Violat%20van%20betonlook.nl http://Structuurverf%20kleur%20Vintage

Story.

 • Story
 • Duurzaamheidsinformatie

Keep it green with us. Dat is het motto van betonlook.nl, want wij dromen van een groenere wereld, maar dan met een kleurrijke twist.

Van een wegwerpmaatschappij naar een reparatiemaatschappij; van idealisme naar realisme. Hoe geweldig zou het zijn om dit op de lange termijn te realiseren?

Hoe dragen wij aan bij deze visie?
Wij zijn een generatie met opgroeiende kinderen, waarin klimaatbeleid een cruciale rol speelt voor hun toekomst. We streven daarom bij betonlook.nl naar producten met een minimale impact op het klimaat. We doen dit door ecologische verf- en duurzame stucsoorten te verkopen. De meeste van onze verfsoorten zijn volledig ecologisch. Onze Structuurverf, Leemverf en Leemstuc zijn zelfs 100% ecologisch. Kalkverf, Betonlook verf en de plus-varianten scoren 97%, evenals onze EcoPrimer grof. De gewone EcoPrimer is 95% ecologisch. Onze Beton Ciré is gecertificeerd met het EC1 PLUS-certificaat, wat aantoont dat deze echt duurzaam is.

We streven naar eerlijkheid en transparantie over onze producten. Daarom geven we graag aan dat bijna alle pigmenten ecologisch zijn, met uitzondering van de SP-pigmenten vanwege hun omhulsel. Metallic pigmenten zijn helaas ook niet op een ecologische manier verkrijgbaar en Krijtverf bevat alkudemulsie. Ondanks deze uitzonderingen blijven we ons inzetten voor een groenere toekomst met producten die zo milieuvriendelijk mogelijk zijn.

De wereld creëren waar jij van droomt; hoe krijg je mensen hierin mee?
Bij betonlook.nl willen we mensen inspireren en laten zien wat er allemaal mogelijk is. We geven graag advies en hopen op lange termijn positieve veranderingen teweeg te brengen. Onze hoofdlocatie in Rijssen is opgericht door een enthousiast team dat dezelfde passies deelt: liefde voor natuur en dier.

We staan klaar om jullie te voorzien van kleuradviezen en praktische tips, zodat iedereen met onze producten aan de slag kan. Samen maken we de wereld een beetje mooier en groener!

Producten.

 • Kalkverf

  33,95

  De Kalkverf van betonlook.nl is 97% natuurlijk, milieuvriendelijk en volledig recyclebaar. In tegenstelling tot veel andere muurverven die synthetische stoffen bevatten en niet recyclebaar zijn, is onze Kalkverf gemaakt van gebluste kalk en natuurlijke ingrediënten. Onze verdikkingsmiddelen zijn gebaseerd op cellulose en zetmeel, wat zorgt voor een volledig onschadelijke verf. Dit maakt je toch enthousiast?

  Wist je dat kalkverf op kleur wordt gemengd met droge natuurlijke pigmenten? We hebben meer dan 100 verschillende kleuren aan droge poederpigmenten in ons magazijn staan. Door onze geheime recepten aan jouw verf toe te voegen, krijg je de mooiste en meest unieke kleuren! Is dat niet tof? Bekijk product

 • Betonlook verf

  32,95

  Wauw, een Betonlook! Onze Betonlook verf is een betaalbaar alternatief voor Beton Ciré, met een vergelijkbaar effect en eenvoudig aan te brengen. Bovendien is het volledig ecologisch, waardoor we de impact op het milieu zo laag mogelijk houden. Net als onze Kalkverf is Betonlook verf gemaakt van gebluste kalk, in tegenstelling tot andere muurverven die vaak latex of acryl bevatten. Deze sluiten de muur af, terwijl onze Betonlook verf dampopen is en de muur laat ademen.

  De Betonlook verf bestaat uit gebluste kalk, calciumcarbonaten, minder dan 3% vinylhars, en verdikkingsmiddelen op basis van cellulose en zetmeel. Wat het extra handig maakt, is dat onze Betonlook verf op kleur geleverd wordt, waardoor je geen poederpigmenten zelf met water hoeft aan te mengen. Dit zorgt voor een bijzondere wandafwerking in je woning, die een mediterraan gevoel geeft zonder dat je op vakantie hoeft te gaan. Een echte win-win als je het ons vraagt! Bekijk product

 • Beton Ciré

  31,50

  We hebben natuurlijk al het één en ander gedeeld over onze verfsoorten. Laten we nu wat vertellen over onze Beton Ciré. Voor wie veel waarde hecht aan duurzaamheid en een vrije keuze van kleuren, is onze Beton Ciré een echte must-have. Onze Beton Ciré is gecertificeerd met het EC1 PLUS label, wat aangeeft dat het een duurzame stuc is met een lage VOS-waarde. Enorm tof natuurlijk!

  Wist je dat je Beton Ciré bij ons in elke gewenste NCS-kleur kunt bestellen? Zo haal je niet alleen een hartstikke duurzame stuc in huis, maar ook nog eens die perfecte kleur die precies aan jouw wensen voldoet. Onze Beton Ciré is een kant-en-klare stuc, waarin je niets hoeft aan te mengen. Het is gemaakt op basis van gepulverd steen, wat zorgt voor gemak en duurzaamheid. Je haalt dus een duurzame stuc in huis die jarenlang meegaat en er fantastisch uitziet! Bekijk product

 • http://Leemstuc%20van%20betonlook.nl%20Terracotta%20oranje

  Leemstuc

  21,50

  Tot slot willen we graag één van onze eigen favorieten met jullie delen: Leemstuc. Deze stuc geeft niet alleen een prachtige betonlook, maar heeft ook een subtiele glinstering die zichtbaar wordt wanneer je goed kijkt. Maar het uiterlijk is niet het enige waar we van houden; Leemstuc heeft ook fantastische eigenschappen, zoals zijn ademend vermogen. Dit maakt onze Leemstuc perfect voor goed geïsoleerde huizen. Het neemt condens op wanneer het vochtig is in huis en geeft dit weer af wanneer het droger wordt, waardoor je altijd een gezond binnenklimaat hebt.

  Net als onze Kalkverf wordt Leemstuc op kleur gemengd met droge poederpigmenten. Dit zorgt voor intense kleuren op je wand. Maak kennis met één van de 30 unieke kleuren en breng jouw ruimte tot leven.
  Bekijk product

Het wordt aangeraden om elke 7 jaar je huis te schilderen om het in goede staat te houden. Onze vochtabsorberende, ecologische verf- en stuc voorkomt schimmelvorming en is veilig voor de ondergrond, ideaal voor monumentale panden. Onze producten zijn zelfs gebruikt bij het Colosseum in Rome. Restjes? Geen probleem, je spoelt ze eenvoudig weg met water. Zo zorg je voor een gezond huis én een gezonde planeet!

Grondstoffen & materialen

In veel van onze producten is kalk het hoofdbestanddeel. We begrijpen dat je misschien geïnteresseerd bent in hoe kalk voor onze producten wordt gewonnen. Daarom hebben we hier een pagina over geschreven, waar je alles uitgebreid kunt lezen: https://www.betonlook.nl/alles-over-kalkverf/kalkverf-algemeen-/hoe-wordt-onze-kalk-gewonnen. De verf en pigmenten komen allemaal uit Europa en worden gewonnen uit de bodem van gebieden met veel bergen. Denk hier aan bijvoorbeeld Italië.

Productie, vervoer & verpakking

Je mengt de Kalkverf, Leemverf, Structuurverf en Leemstuc zelf thuis op kleur, terwijl wij de Beton Ciré en Betonlook verf voor je mengen. Bij betonlook.nl gaan we verder dan alleen het product: ons verpakkingsmateriaal is gerecycled of van natuurlijke middelen, bestellingen worden CO²-neutraal verzonden, en onze opvulchips zijn ecologisch en biologisch afbreekbaar. Je kunt ze gewoon in de tuin laten oplossen. Goed voor later, inderdaad!

Arbeidsomstandigheden

Bij betonlook.nl, een echt familiebedrijf, verdienen alle medewerkers meer dan het minimumloon in onze sector. We hechten veel waarde aan goede secundaire arbeidsvoorwaarden: iedereen krijgt bedrijfskleding, we bieden gunstige werktijden en sociaal werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel. Ons team voelt als één grote familie, waardoor werken bij betonlook.nl niet alleen goed betaalt, maar ook prettig is!

Keurmerken & certificering

Betonlook.nl is partner van Trees for all en zit aangesloten bij Webwinkelkeur.

Duurzame impact

Betonlook.nl wil de impact van muurverf en stuc op het klimaat verkleinen door consumenten milieubewustere alternatieven te bieden. We streven ernaar onze onderneming zo duurzaam en ecologisch mogelijk te maken. Ons doel is dat onze verf in de toekomst voor iedereen toegankelijk is.