• Kwaliteit - lange levensduur
 • Natuurlijk materiaal
 • Bio-based materiaal
 • Trendy
 • Bohemien
 • Endless life

Story.

 • Story
 • Duurzaamheidsinformatie

Keep it green with us. Jááá, dit is onze slogan! Betonlook.nl droomt van een groenere wereld.

Van wegwerpmaatschappij naar reparatiemaatschappij; van idealisme naar realisme. Hoe tof zou het zijn om dit op lange termijn te realiseren?

Hoe dragen wij aan bij deze visie?
Wij zijn zelf een generatie met opgroeiende kinderen, waarin het klimaatbeleid een enorm grote rol speelt voor hun toekomst. Wij proberen met onze producten de impact op het klimaat zo laag mogelijk te houden.
Betonlook.nl doet dit door ecologische verfsoorten te verkopen. De meeste verfsoorten van ons zijn volledig ecologisch zoals: Kalkverf, Leemverf, Betonlook verf en Melkverf. Verfsoorten als: Krijtverf en Metallic verf zijn niet ecologisch. Dit komt bij de Metallic verf door de pigmenten en bij de Krijtverf doordat hier Alkudemulsie inzit. Onze Beton Ciré is ook niet ecologisch. Wél is deze extreem duurzaam. Onze Beton Ciré wordt gemaakt op basis van gepulverd steen. Dit proces is veel minder belastend voor het milieu dan wanneer je een Beton Ciré op basis van cement koopt. Goed voor later dus!

De wereld creëren waar jij van droomt; hoe krijg je mensen hierin mee?
Wij van Betonlook.nl vinden het belangrijk om mensen te inspireren. Adviezen geven in wat mogelijk is en hopelijk op lange termijn verandering aanbrengen voor iedereen. De concepstore in Rijssen is opgericht door een enthousiast team, waarvan iedereen dezelfde passies heeft: liefde voor natuur en dier. Wij staan klaar om jullie te voorzien van kleuradviezen & natuurlijk praktische tips, zodat iedereen met onze producten aan de slag kan!

Producten.

 • Kalkverf

  31,95

  De Kalkverf van Betonlook.nl is 100% natuurlijk. Hij is hierdoor milieuvriendelijk en recyclebaar. De meeste muurverven bevatten allemaal synthetische stoffen. Dit zijn laboratorium gecreëerde stoffen, deze zijn niet recyclebaar. De Kalkverf van Betonlook.nl is dit wel, omdat het van gebluste kalk en natuurlijke middelen is gemaakt. De verdikkingsmiddelen van onze verf zijn op basis van cellulose en zetmeel. Het resultaat? Een totaal onschadelijke verf. Daar word je toch blij van? Bekijk product

 • Betonlook verf

  31,95

  Wauw een Betonlook! De Betonlook verf is een goedkopere variant op de Beton Ciré, het geeft een vergelijkbaar effect en is heel gemakkelijk aan te brengen. En dit volledig ecologisch. Wij houden hiermee de impact op het milieu zo laag mogelijk. Betonlook verf wordt net als onze Kalkverf gemaakt van gebluste kalk. Dit is bij andere muurverven Latex of Acryl. Deze middelen sluiten de muur af. De Betonlookverf doet dit niet en is hiermee damp open. Hij zorgt ervoor dat de muur blijft ademen. De Betonlookverf is gemaakt van Gebluste kalk, cacliumcabonaten, minder dan 3% vinylhars, verdikkingsmiddelen op basis van cellulose en zetmeel.

  Betonlookverf geeft daarbij een bijzondere wandafwerking in je woning. Het mediterraanse gevoel, zonder hiervoor op vakantie te gaan! Een win-win als je het ons vraagt. Bekijk product

 • Leemverf

  29,95

  Leemverf is een fijne verfsoort die je in elke ruimte kunt gebruiken, behalve in vochtige ruimtes zoals de badkamer of wc. Geef je wand of plafond een poederige rustige uitstraling.

  Deze verf is 100% ecologisch en geeft een wat subtielere look dan de kalkverf en betonlook verf. Ook kan je deze verf egaal aanbrengen. Een milieu bewustere keuze dan een reguliere muurverf! Bekijk product

 • Leemstuc

  Binnenkort in ons assortiment!

  Leemstuc is een prachtig een ecologisch alternatief voor Beton Ciré. Dit product bevat geen kunststof en is daarom een betere keuze voor het milieu. Het geeft ook nog eens een super gaaf effect.

  Je kan de Leemstuc zo subtiel of juist druk aanbrengen als je zelf wil, ideaal dus!
  De Leemstuc is omdat hij alleen uit natuurlijke materialen bestaat niet geschikt voor op de vloer of in vochtige ruimtes.
  Bekijk product

Doorgaans wordt er geadviseerd om elke 7 jaar je huis te schilderen. Je houdt hiermee je huis beter intact. Het voordeel van onze verfsoorten is dat de meeste verfsoorten vochtabsorberend zijn. Je voorkomt hiermee schimmelvorming in je woning. Je kunt je daarbij voorstellen hoeveel impact het heeft wanneer je elke 7 jaar je huis schildert met chemische verfsoorten. Bij Betonlook.nl is dit verleden tijd. De meeste verfsoorten zijn volledig ecologisch. Blijft er een restje over? Geen enkel probleem; je spoelt deze zo weg met water.

Grondstoffen & materialen

Onze pigmenten komen allemaal uit Europa en worden gewonnen uit de bodem van gebieden met veel bergen. Denk hier aan bijvoorbeeld Italië. De kalk en leem die wij gebruiken voor onze verf komen uit West Europa.

Productie, vervoer & verpakking

De Kalkverf en Leemverf meng je zelf thuis op kleur. De Leemstuc en Betonlook verf mengen wij voor je!

Betonlook.nl focust zich niet alleen op het product zelf. Wij gaan verder dan dit. Al het verpakkingsmateriaal is gerecycled, of van natuurlijke middelen. Onze bestellingen worden CO2 neutraal verstuurd en onze opvulchips is volledig ecologisch en biologisch afbreekbaar. Je kan dus naast onze verf, de opvulchips gewoon laten oplossen in de tuin. Yes, inderdaad goed voor later dus!

Arbeidsomstandigheden

Alle medewerkers ontvangen een loon dat hoger ligt dan het minimumloon voor onze sector. Betonlook.nl hecht daarbij veel waarde aan de secundaire arbeidsvoorwaarden. Er wordt gezorgd voor een (vegan)maaltijd tijdens de pauzes en alle medewerkers krijgen bedrijfskleding. Het personeel heeft gunstige werktijden en sociaal werkgeverschap staat bij Betonlook hoog in het vaandel.

Keurmerken & certificering

Betonlook.nl is partner van Trees for all en zit aangesloten bij Webwinkelkeur.

Duurzame impact

Betonlook.nl wil de impact van muurverf op het klimaat verkleinen. Dit door de consument kennis te laten maken met een milieubewuster alternatief i.p.v. reguliere muurverf. Betonlook.nl zet zich in om zijn onderneming zo duurzaam en ecologisch mogelijk te maken. Wij hopen dat onze verf in de toekomst toegankelijk is voor iedereen.