• Kwaliteit - lange levensduur
  • Circulair
  • Modulair
  • Design
  • Tijdloos
  • Modulair
http://Duurzame%20keuken%20voor%20kantoor http://Duurzame%20keuken%20voor%20thuis http://Circulaire%20keuken%20van%20hoogwaardige%20materialen http://Multiplex%20keuken http://Detail%20multiplex%20diktekant http://Keuken%20met%20houten%20grepen http://QR%20codes%20op%20onderdelen%20voor%20terugkoop

Story.

  • Story
  • Duurzaamheidsinformatie

Ontdek de wereld van Cây, waar we interieurs creëren die een leven lang meegaan. Met ons modulaire en unieke design blijft jouw interieur tijdloos en veelzijdig, klaar om met jou mee te verhuizen, waar het leven je ook brengt. En als je ooit verlangt naar iets nieuws, geef je de onderdelen gewoon een nieuwe bestemming – of je verkoopt ze terug aan ons.

Veelzijdig en aanpasbaar, altijd tijdloos
Onze interieurs zijn doordacht ontworpen volgens de nieuwste duurzaamheidsprincipes, waardoor ze zich moeiteloos aanpassen aan jouw behoeften en tijdloos blijven in hun schoonheid.

Een keuze voor de toekomst
We maken gebruik van hoogwaardige materialen van verantwoorde herkomst, waardoor jouw interieur een minimale impact heeft op de wereld om ons heen.

Samen op weg naar een circulaire toekomst
Bij Cây geloven we in een circulaire economie, en daarom sluiten we de keten door jouw Cây interieur terug te kopen voor hoogwaardig hergebruik. Met behulp van de QR-codes op de onderdelen vinden ze altijd hun weg terug naar ons, zodat we samen bouwen aan een duurzamere toekomst.

Producten.

Bij het duurzame interieurconcept van Cây vormen eco-design principes de basis voor een langdurige levensduur van waardevolle materialen. Bij ons draait het allemaal om het minimaliseren van afval en het stimuleren van bewustzijn dat afval eigenlijk niet bestaat - het is slechts een kans voor hergebruik.

Onze unieke verbindingen zetten we in zonder het gebruik van lijmen of schroeven, waardoor onze Cûli keuken moeiteloos door iedereen zelf in elkaar te zetten is. Met ons modulaire ontwerp is het interieur gemakkelijk te demonteren en te repareren, waardoor het zijn veelzijdigheid behoudt.

Om een lange levensduur te garanderen, hebben we de terugname van onze producten geregeld door middel van een handige terugkoopmethode. Met een simpele QR-code scan op ieder onderdeel opent zich een digitale productpaspoort en een link naar de terugkooppagina.

Bij Cây geloven we in een duurzame toekomst, en met ons interieurconcept hopen we een positieve impact te hebben op het milieu terwijl we jouw leefruimte naar een hoger niveau tillen. Doe met ons mee op deze reis naar een circulaire en bewuste levensstijl!

Grondstoffen & materialen

We maken gebruik van hoogwaardige natuurlijke materialen zoals gecertificeerd berken multiplex, Forbo desktop linoleum en gerecycled spaanplaat met biogene lijm.

http://QR%20codes%20op%20onderdelen%20voor%20terugkoop

Duurzame impact

Het meeste interieur wordt ontworpen om al snel vernietigd te worden. Dit moet én kan veranderen. Wij sluiten aan bij een beweging die zich in zet om na te denken over het ontwerp. Hergebruik staat daarbij centraal bij ons, zonder dat het ten koste gaat van een uniek en aantrekkelijk design. Onze modulaire ontwerpen met unieke verbindingen maken onze interieurs eenvoudig te demonteren en her te gebruiken. Daar geloven wij heilig in, daarom kopen we graag onze producten terug van onze klanten.

http://Multiplex%20keuken