• Lokaal NL
  • Tweedehands
  • Antiek
  • Vintage & design
  • Trendy
  • Modern

Story.

  • Story
  • Duurzaamheidsinformatie

Reliving is een organisatie gericht op het verduurzamen van de interieur branche. Hierbij staat hergebruik, upcycling, reparatie en duurzame productie centraal. Op dit moment uit zich dat in twee verschillende vormen:

Reliving Marketplace: Met ons platform Reliving maken we het voor consumenten zo makkelijk mogelijk om tweedehands meubels en accessoires te kopen en te verkopen. Een veilig online platform dat zich onderscheidt door de geruime hoeveelheid interieur-inspiratie, een gecureerd tweedehands assortiment, goede transportmogelijkheden en garantie.

Reliving Styling: Reliving biedt een A tot Z-service aan voor het creëren van stijlvolle én duurzame ingerichte woningen, bedrijfsruimtes, horecagelegenheden en zorginstellingen. Hierbij faciliteert Reliving tweedehands meubels vanuit het platform en wordt er voor de overige meubels gewerkt met duurzame producenten en meubel.

Wij zijn een marktplaats voor tweedehands interieur artikelen. Hiermee promoten wij hergebruik van meubels. Het hergebruiken van meubels is namelijk veel duurzamer dan recyclen. Het zorgt ervoor dat er minder afval geproduceerd wordt en bespaart CO2 uitstoot.

Productie, vervoer & verpakking

Reliving is een curated platform. Particulieren en handelaren kunnen hun mooie vintage op ons platform kwijt. Alles is Nederlands dus het vervoer is binnenslands waarvan 80% binnen de randstad.

Arbeidsomstandigheden

Wij zijn een klein team van gepassioneerde professionals. Wij werken in Nederland conform de Nederlandse arbeidsregels. Wij werken alleen met eindproducten.

Duurzame impact

Door tweedehands artikelen aan te bieden voorkomen wij dat er items op de afvalberg belanden. Hiermee besparen wij CO2. Ter indicatie, met door 1 stoel te redden van de afvalberg bespraren wij al 7 kg CO2. Met Reliving willen we mensen inspireren om meer bewust om te gaan met hun interieur. Wij nemen voor de consument drempels als vervoer, vindbaarheid en kwalitatief aanbod weg. Ons platform is eenvoudig en veilig te gebruiken. Uiteindelijk willen wij dat mensen tweedehands boven nieuw kiezen!