• Kwaliteit - lange levensduur
 • Vintage & design
 • Eerlijke productie
 • Eclectisch
 • Vintage
 • Tijdloos

Story.

 • Story
 • Duurzaamheidsinformatie

The Slow Store is opgericht in 2021. In een tijd waarin we op pauze werden gezet, zagen we wat er echt toe deed: kwalitatieve tijd doorbrengen in een gebalanceerd thuis.
Geïnspireerd door The Slow Movement, ontstond het plan voor een online store met bijzondere merken. Een unieke collectie van interieur en lifestyle labels die bijdragen aan een ‘Slower Way of Life’. Meubilair en items met een verhaal. Een mix van nieuw & oud. Waar ambacht, liefde en aandacht centraal staat. Tijdloze designs. Kiezen voor kwaliteit over kwantiteit. Betere keuzes voor thuis, met een positieve impact op jouw leven en bijdragen aan een een mooiere wereld.
Onze kernwaarden zijn: Verandering ~ Kwaliteit ~ Eenvoud ~ Bewustzijn ~ Positiviteit

Heb oog voor de wereld om je heen.
Kies bewust.
Ga voor kwaliteit.
Zie schoonheid.
Leef met aandacht

Naast onze online winkel, is The Slow Store fysiek gevestigd in De Werkloft in Barneveld. Hier is het mogelijk om op afspraak interieuradvies te krijgen. Ook zijn er speciale pop-up events en verkoopdagen.

Producten.

 • Palais kussen Cleo Zand

  49

  Cleo staat voor symmetrie en perfectie. Mooi als finishing touch in een strak gestylede kamer, maar ook een leuk contrast in een speels interieur. Het kussen voelt fijn aan door het getufte patroon. Afgewerkt met piping.

  ~ Inclusief vulling
  ~ Afmeting: 60 x 40 cm
  ~ Materiaal: 100% organisch linnen
  Bekijk product

 • Marie-Stella-Maris luxe roomspray Objets d'Amsterdam 240 ml

  29

  Verfrissende roomspray om onmiddellijk een fijne en sprankelende geur te creëren. Spray de geur voor een onmiddellijk effect. Er zijn maar een paar sprays nodig om elke kamer in huis te parfumeren. Met geurtonen van groene thee, citrusakkoorden en salie. Bekijk product

 • Ay Illuminate Hozuki lamp

  360

  Deze handgemaakte lamp brengt subtiel licht in iedere ruimte.
  Een minimalistische eyecatcher.
  ~Size: Ø39 H35 CM
  ~Material: Handmade paper
  ~Color: Natural
  ~Available sizes: Small and Large
  ~Fitting size: E-27 Max. 60 WATT Bekijk product

 • Studio Mitsu Toki Twirl Candle medium

  27,50

  Verlicht jouw interieur met de Toki Twirl Candle.
  Handgemaakt met liefde in Amsterdam.

  ~ Materiaal: eco-friendly organic wax blend Bekijk product

 • Serax Side Table Concrete

  395

  Multifunctioneel, dit ontwerp van Marie Michielssen voor Serax. Het kan als bijzettafel of kruk gebruikt worden, binnen en buiten. Lichtgewicht, dus eenvoudig te verplaatsen.

  ~ Kleur: Cement Gray
  ~ Materiaal: Polyresin - fiberglass
  ~ Afmetingen: H 45 x L 35 x B 35 cm

  Bekijk product

 • Weltevree Bended Bench

  595

  Een ontwerp waar over nagedacht is, van Nederlandse bodem. Hoe oneven de grond ook is, de slimme en lichte Bended Bench zal nooit wiebelen.

  ~ De aluminium platen zijn gebogen om de vorm van dit slimme design te krijgen
  ~ De bank staat stabiel op elke ondergrond
  ~ Een bewust design: het strakke aluminium materiaal is 100% recyclebaar
  ~ Aluminium neemt de omgevingstemperatuur aan, maar zal niet heet worden

  ~ Afmetingen: L 140 x B 45 x H 84 cm
  ~ Materiaal: gepoedercoat aluminium
  Bekijk product

Wij streven naar een duurzamere wereld. En weten dat we met meer mensen die kleinere aanpassingen doen, heel veel kunnen bereiken.
Bij The Slow Store vind je een combinatie van nieuwe interieuritems én een pre-loved collectie.
Oud en nieuw in de mix, geeft een interieur bezieling. Er bestaat al heel veel moois in deze wereld. Producten die in het verleden met liefde en aandacht zijn gemaakt, krijgen een nieuwe bestemming. Onze pre-loved collectie bestaat uit een verzameling van unieke exemplaren die zonodig opgeknapt worden, om een ander interieur nieuw leven in te blazen. In het kader van "Re-use, Reduce, Recycle".
Voor onze collectie met nieuwe interieuritems werken we met labels die bijdragen aan onze missie. Ieder label doet dat op zijn eigen manier; hoe ze dat doen kun je per merk lezen op onze site.
Denk hierbij aan een milieubewust productieproces, veilige en eerlijke arbeidsomstandigheden, materiaalgebruik, social enterprises, lokale productie in NL en EU, vakmanschap en hoge kwaliteitsnormen.

Productie, vervoer & verpakking

Wij maken gebruik van kartonnen, of geryclede verpakkingen en proberen het gebruik van plastic minimaal te houden. Daarnaast bieden wij de optie tijdens het bestelproces om gebruikte verpakkingen te gebruiken als verzendmateriaal. Zero waste! Ook proberen wij op vaste momenten de orders te verpakken & verzenden, om zo het aantal bewegingen te beperken. Dit scheelt een logistieke tussenstop, wat invloed heeft op de 'footprint' van de verzending.

Duurzame impact

Duurzaamheid is een breed begrip. In een wereld die steeds meer vraagt om bewustwording, lijken overconsumptie en de wegwerpmaatschappij ook nog een groot deel uit te maken. Wij willen graag verandering brengen op het gebied van interieur en lifestyle, en het eenvoudiger maken om beter te kiezen. "The ability to sustain", krijg je voor elkaar door te kiezen voor kwaliteit, in plaats van kwantiteit. We leggen de lat hoog voor de norm van de producten. Materiaalgebruik, tijdloze designs en vakmanschap, zorgen voor deze hoge kwaliteitsnorm.