• Kwaliteit - lange levensduur
  • Opknappen
  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Trendy
  • Design
  • Maatwerk, elke stijl mogelijk

Story.

  • Story
  • Duurzaamheidsinformatie

Het meest duurzame is heel lang met je bestaande meubels of keuken doen. Maar soms is je keuken of meubel wel toe aan een opknapbeurt of wil je een andere look. Interieurfolies zijn dan een ideale kosten-en tijdbesparende oplossing om jouw keuken of meubels weer een eigentijdse frisse look te geven.

Ons advies; transformeer je ruimte duurzaam met de kracht van interieurfolies. Geschikt voor elk project, of het nu thuis, een kantoor, school, zorginstelling, winkel, bar, restaurant, recreatiepark, (sta)caravan of hotel betreft, deze folies bieden een veelzijdige oplossing voor re-use, restyling en renovatie. Ze zijn ideaal voor het verfraaien van keukens, muren, deuren, ramen, kozijnen, meubilair en openbare ruimtes en zorgen voor een vernieuwde uitstraling in elke omgeving.

Je hebt hierbij de keuze uit meer dan 200 dessins t.w. Hout, Marmer, Natuursteen, Metaal, Leer, Effen, Textiel en Soft touch (zacht, luxueus en uitstekend bestand tegen vervuiling en krassen)

Innovatie en samenwerking staan centraal in de ontwikkeling van deze producten. Door de combinatie van feedback van klanten en partners met de expertise in huis, worden continue nieuwe en verbeterde toepassingen gecreëerd. Kennisdeling is een belangrijk aspect, wat tot uiting komt in de trainingen en workshops die beschikbaar zijn in de Tripa Academie in Vianen.

Zoek je een bepaalde toepassing, heb je een leuk idee voor een nieuw project of wil je een verfraaiing in een bestaande ruimte of van een object, laat het ons weten!

Mij (Geert) rechtstreeks mailen of bellen kan altijd als je vrijblijvend advies nodig hebt.Ik kom graag bij je langs of je bent van harte welkom in ons Experience Center.Tripa heeft altijd oog voor de Fraaimaker en samen maken we de wereld een stukje mooier!

Producten.

Duurzaamheid is een kernwaarde in de selectie en ontwikkeling van interieurfolies. Deze producten zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook functionele voordelen met een focus op milieubewustzijn. Ze dragen bij aan het verminderen van afval en het verlengen van de levensduur van verouderde objecten, door een compleet alternatief te bieden voor volledige vervanging met een garantie van 10 jaar tegen delamineren, scheurvorming en vergeling. Het gebruik van deze folies ondersteunt daarmee het proces van hergebruik(re-use), verlenging van de levensduur en innovatie (re-styl) in renovatieprocessen.

Grondstoffen & materialen

De Interieurfolie producten hebben een officieel EPD LABEL-certificaat ( 30.05.2022 ~ 29.05.2025) De grondstoffen en materialen die worden gebruikt om interieurfolies te produceren komen uit Zuid-Korea / Hyundai L&C Corporation http://hyundailncglobal.com/ ALGEMENE PRODUCTSAMENSTELLING; FOLIE Pvc-Pet /ACHTERPAPIER Papier met siliconencoating 160 micron/ FILMDIKTE 180 micron - 550 micron (zonder rugpapier)/ ROLLENGTE afneembaar per meter/ STANDAARD ROLBREEDTE 122 /137 cm.

Productie, vervoer & verpakking

Hyundai L&C vervaardigt verschillende producten gebaseerd op technologie voor de productie van milieuvriendelijke films waarbij gebruik wordt gemaakt van PET, PP en PVC. De Coverstyl-folie heeft voor de binnenlandse industrie de interieurcertificering verkregen van het Ministerie van Milieu. Het heeft daarnaast ook de GRS (Global Recycled Standard) behaald, een internationale recycle certificering. Het product wordt vanuit Zuid-Korea wereldwijd gedistribueerd in recyclebare kartonnen verpakking

Arbeidsomstandigheden

Hyundai L&C Corporation is een wereldwijd eigentijds opererende organisatie. Men werkt volgens normale werktijden in ploegendiensten, veilig en hygiënisch en worden betaald volgens de wettelijke en landelijke regelgeving(http://www.bodaqglobal.com/Company/Company/Intro).

Keurmerken & certificering

https://www.greenproduct.go.kr/epd/eng/main.do en het EPD Certificate ( www.epd.or.kr)

Duurzame impact

De gecertificeerde folies zijn bestand tegen vocht, makkelijk afneembaar, hygiënisch, uv bestendig , brandwerend en leveren een gegarandeerde 50 tot 70% kosten- en tijdbesparing op ten opzichte van de “traditionele” renovatiemethoden / toepassingen. Het gebruik van deze folies zorgt ervoor dat je objecten een tweede leven kunt geven met een eigentijdse look. In feite kun je dus dubbel zo lang met je meubels doen met 50% minder impact. De focus op duurzaamheid is ook terug te zien in de feedback van onze partners en de lange staat van dienst in de branche. Met een historie van meer dan 35 jaar in de markt is de inzet voor duurzame kwaliteit en innovatie een continue drijfveer.