Of het nu gaat om een kantoorgebouw, een hotellobby of de woonkamer; steeds meer architecten, interieurspecialisten en bewuste consumenten zoeken naar mooie, onderscheidende én duurzame interieurmogelijkheden. Jhon Campo van Campo Interieur & Advies maakt met HOT – Home Of Treasures unieke producten. Dit doet hij in samenwerking met Nederlandse ontwerpers en maakbedrijven. 

Wat kun je van duurzame materialen maken?

Campo Interieur & Advies is exclusief verdeler van duurzame basismaterialen als Barktex, Pinatex en Organoid. Het in de markt zetten van deze duurzame materialen, bleek echter moeilijker dan Jhon had gedacht. Iedereen vindt het mooi, maar de vraag was altijd ‘wat kun je ervan maken’? Daarom raakte hij geïnspireerd om van deze materialen concrete producten te maken. Onder de noemer van HOT – Home Of Treasures brengt hij letterlijk en figuurlijk een groeiend assortiment interieurproducten op de markt. Deze producten zijn gemaakt van duurzame en circulaire grondstoffen. Design met oog voor de natuur. 

Home Of Treasures Orga Light 120cm
Home Of Treasures Bark acoustic

Doelstelling voor 2021

Dit is pas het begin! De doelstelling van HOT – Home of Treasures voor 2021 is ambitieus:  een verdubbeling van de collectie  met een verscheidenheid aan producten,  gemaakt van nieuwe duurzame materialen. Van lampenkappen, wandkunst, akoestische panelen, tot een 100% modulaire en circulaire kast. Verder is het bedrijf inmiddels samenwerkingen aangegaan met verschillende ontwerpers zoals Irene Van Ophoven, John van De Pol, Mischa Vos, Joris Helming en Eelco Schouten. Ook met Startup MycoTEX zijn zij een project aangegaan om te onderzoeken of deze bijzondere afbreekbare materialen toe te passen zijn in het interieur.

Home Of Treasures Floral Pine Wandkleed
Home Of Treasures Bark light

Visie

HOT – Home Of Treasures heeft nog meer ambities; zowel nationaal als internationaal moet het een merk worden waar men niet meer omheen kan als het gaat om circulariteit en duurzaam inrichten. Ze willen een belangrijke partner worden voor de architect, interieur- en projectinrichter én de bewuste consument. HOT – Home Of Treasures wil laten zien dat duurzaam en natuurlijk design, hip en trendy kan zijn. 

Het bedrijf wil samenwerkingen met maakbedrijven en ontwerpers aangaan. Hen uitdagen om met de basismaterialen van HOT – Home Of Treasures en andere nieuwe duurzame materialen aansprekende producten te ontwerpen. Enerzijds om een brede collectie te maken; ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Anderzijds wil het bedrijf de ontwerpers ook een podium bieden om hun talenten te laten zien. Vaak hebben ontwerpers of maakbedrijven hele goede ideeën, maar loopt het spaak bij het produceren of in de markt zetten van deze ideeën en producten. HOT – Home Of Treasures wil daar een belangrijke rol in spelen. HOT – Home Of Treasures is transparant en wil laten zien wie er achter de producten en productie zit!

Ben je een ontwerper, designer of maakbedrijf en wil je graag samenwerken met HOT – Home Of Treasures? Kijk dan op hun profielpagina en neem contact op! 

Jhon is ook een van de panelleden bij de C-Bèta seminar over biobased interieur op woensdag 23 juni van 15:00 tot 17:00. Klik hier als je daar aanwezig wilt zijn!

Fotocredits:  De foto’s bij dit artikel zijn afkomstig van, en eigendom van, HOT – Home Of Treasures.