The Table introduceert Rent The Table: huur een compleet gestylde tafel voor je bijzondere feest of diner. Kies de stijl die je mooi vindt, huur wat je nodig hebt, volg de stappen in de styleguide, geniet van een mooie avond en stuur het terug. Gebruik in plaats van bezit. Plus The Table doet de afwas!

Voor je bijzondere feest

Je 30e, 40e, 50e etc.verjaardag, het 21 diner voor je dochter of zoon, dat post corona diner met al je vrienden, je trouwerij. Een groot of speciaal diner organiseer je niet dagelijks. Je hebt niet genoeg (mooie) borden, kommen en glazen in huis en kan wel hulp gebruiken bij het stylen en dekken van een mooie tafel.

Makkelijk gemaakt door The Table

The Table helpt je een geslaagd diner of feest te organiseren met prachtig servies, tafellinnen, glazen, vazen, kannen en bestek plus tips en voorbeelden hoe je je eettafel er geweldig uit kunt laten zien. Welke vormen en kleuren passen goed bij elkaar? Welke bloemen staan er mooi bij? Huur eenvoudig wat je mooi vindt en nodig hebt, volg de stappen in de styleguide, geniet van een mooie avond en stuur het terug. The Table doet de afwas. Rent, style, serve, smile.

rent the table
chic & white servies

Kies uit 3 complete stijlen

Er zijn 3 complete stijlen samengesteld uit de handgemaakte, faire collectie van The Table gemixt met vintage glazen.

  • Chic & White, een verfijnde en feestelijke combinatie van “50 shades of white”.
  • Night & Grey, een feestelijke, stoere en donkere mix.
  • Shapes & Shades, neutrale tinten, van licht tot donker, aards en contrastrijk.

De klant krijgt onderborden, dinerborden, kommen, mokken, espressokopjes, water- en wijnglazen, linnen tafelkeden, waterkannen, vaasjes en bestek.

Gemak en eenvoud

Bij de bestelling vindt de klant via een QR-code een pdf of filmpje waarop wordt getoond hoe de tafel moet worden gedekt. Stap voor stap, in je eigen tempo. Een 2e QR-code gaat naar een playlist op Spotify die speciaal is gemaakt door het producers-duo Adani & Wolf. Zij maken een mix van elektronische muziek met invloeden van latin en jazz.

chic & white servies
rent the table
rent the table servies

Praktisch

De bezorging gebeurt duurzaam met Budbee. Zij bezorgen 1 of 2 dagen voor het event tussen 17.00-22.00 uur en halen de pakketten weer op na het feest, ook tussen 17.00-22.00 uur. The Table verhuurt de sets voor 24,95 per persoon. Dat is inclusief halen, brengen en de afwas!

Wij krijgen al helemaal zin in een heerlijk diner. Jij ook? Een compleet gestylde tafel huur je via deze link.

Fotocredits: The Table