• Interieurontwerper
  • Upcycle design
  • Tweedehands
  • Opknappen
  • Vintage & design
  • Modern
  • Eenvoud
  • Concept

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Ruimte voor jou, dat is wat ik voor je kan realiseren.

Door de vele verhuizingen leerde ik hoe waardevol een interieur kan zijn. Hoe je met minimale middelen zo’n groot mogelijke impact om je eigen omgeving kunt hebben. En je van een nieuw huis een thuis kunt maken. Hoe je vanuit een een goede basis je interieur steeds aan kunt laten sluiten bij je veranderende behoeftes.

Door een omgeving te creëren die aansluit bij jouw wensen en behoeftes ontstaat er meer ruimte. In je huis én in je hoofd.

Interieurs ontwerpen is creatief maatwerk en dus nooit hetzelfde. Mijn specialiteit is naar je te luisteren en je wensen en eigenschappen te vertalen naar een uniek interieurontwerp.
Samen komen we tot een interieur waarin jij je helemaal thuis voelt, waarin alles en iedereen een eigen plek heeft.

Portfolio.

Kort en krachtig interieuradvies Amersfoort

De bewoners van deze jaren 70 woning wilden meer eenheid in de woonkamer, keuken en hal creëren, maar wisten niet waar te beginnen. De bank was duidelijk te groot voor deze woning, maar deze keer wilde ze liever geen keuzes voor nieuwe meubelen maken zonder duidelijk plan. Want zo kwam het dat ze eerder met deze bank zaten opgescheept..

Ook de trap moest anders, die paste niet in het totaal en was een doorn in het oog. Maar een grootschalige verbouwing met nieuwe trap zagen ze ook niet zitten. We kozen ervoor om de huidige trap te behouden. En in het nieuwe interieur gaat deze juist goed op in het geheel. Om te zorgen dat de trap – en andere jaren 70 elementen – niet weg gesloopt hoefde te worden werd het een warm interieur met een knipoog naar de 70’s.

Compleet interieuradvies Maarssen

Met twee jonge kinderen in huis wilden dit jonge stel niet direct investeren in een interieur. Dat kon nog wel even wachten. Inmiddels zijn de kinderen een paar jaar ouder, hoog tijd voor een update in huis.

De grote eettafel paste niet goed in de woonkamer en de doorloop naar de keuken voelde onhandig. De bank mocht vervangen worden en ook moest er ruimte komen voor het speelgoed van de kinderen. De keuken werkte goed qua indeling, maar kon wel een facelift gebruiken.

Het nieuwe interieur is een mix geworden van warme kleuren met frisse en grafische accenten. Met een nieuwe ronde eettafel en een eettafel bank kwam er meer ruimte. Aansluitend een hoge kast en tv meubel, met veel opbergruimte voor alle spullen. En in de open vakken en open kast ruimte voor persoonlijke accessoires, zoals het bronzen beeld.

Kort en krachtig advies Beverwijk

Wat begon met een gemis aan een eettafel ontwikkelde zich naar de vraag voor een volledig interieuradvies. Want welke eettafel moest het dan worden? En waar moest die tv dan blijven? En de bank, die mocht eigenlijk ook wel een maat groter als dat kon.

Kortom, uiteindelijk werd het een totaalpakket, met nieuwe kleuren en behang op de muur. Nieuwe gordijnen om de ruimte meer aan te kleden. Een ronde eettafel met voldoende ruimte om vrienden uit te nodigen. En natuurlijk een mooie collectie vakantiefoto’s aan de muur. Want die mooie natuurreizen mogen zeker ook na de vakantie nog gezien worden!

Wanneer ik voor je ontwerp wil ik een zo duurzaam mogelijk advies geven. Allereerst door een advies te ontwikkelen dat zo lang mogelijk mee gaat. Een tijdloos advies waar niet trend maar jouw persoonlijkheid de boventoon voert. Zo weet je dat je duurzame keuzes maakt die een leven lang mee kunnen. Daarnaast kies ik zoveel mogelijk voor duurzame materialen en merken. Er is zoveel moois te krijgen dat het niet nodig is om merken te kiezen die onnodig veel impact maken op het milieu. En hoeveel nieuwe spullen heb je werkelijk nodig om een persoonlijk interieur op maat te realiseren? Met een goede basis, komen items die je had weer helemaal tot hun recht. Of misschien in een nieuw jasje passen ze weer optimaal in je interieur. En heb jij de meubels simpelweg niet? Dan is er genoeg moois tweedehands te krijgen! Kortom een nieuw interieur betekent niet direct een nieuwe inboedel. Ook heeft je nieuwe huis meteen meer persoonlijkheid wanneer je kiest voor items met een verhaal. Win-win dus!