• Natuurlijk materiaal
  • Recycled materiaal
  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Industrieel
  • Eclectisch

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Rust vinden en terug naar de basis, dat was mijn doel nadat ik jarenlang in de hulpverlening heb gewerkt. Bewust en met aandacht leven, genieten van de kleine dingen om je heen. De consumptiemaatschappij en het steeds maar moeten voldoen aan alle verwachtingen van de omgeving is me tegen gaan staan. De puurheid van de natuur, een omgeving waarin je rust ervaart en optimaal kan genieten, dat is waar ik blij van wordt. Dit in combinatie met mijn passie voor interieur heeft mij gebracht tot het oprichten van mijn bedrijf, Bisti interieuradvies. In mijn interieurontwerpen is duurzaamheid en een prettige, ontspannen leefomgeving het uitgangspunt. Door het gebruik van natuurlijke materialen en te kiezen voor duurzame producten zorgen we samen voor het behoud van de aarde.

Portfolio.

Kantoorinrichting

Uitgangspunt bij deze werkomgeving was meer sfeer en een betere akoestiek. Alle wanden zijn voorzien van kleur. Een volledige kurkenwand wat zorgt voor een betere akoestiek, een warme aankleding en extra gebruiksgemak doordat het ook als prikbord kan dienen. De bureaus kregen nieuwe bureaubladen van eikenhout, het onderstel en de lange tafel zijn behouden gebleven. De verdere aankleding met planten maakte het plaatje compleet.

kleurenplan

De vraag bij deze opdracht was een kleurenplan en een indelingsplan voor de woonkamer. In de woonkamer was een hoek welke niet tot zijn recht kwam. Door te schuiven met bestaande meubelen en de muren een andere kleur te geven is er een fijne ontspannen woonplek ontstaan waarin de hele woonkamer een functie heeft.

Ik werk graag met natuurlijke materialen, deze zijn beter voor het milieu en hebben van zichzelf al een mooie, rustige uitstraling. In mijn ontwerpen kijk ik ook graag mee naar welke meubelen behouden kunnen blijven of eventueel nog een ronde mee kunnen door een nieuwe bekleding of kleur. De ruimte kan anders ingericht worden waardoor meubelen wel mooi uitkomen en niet vervangen hoeven te worden. Soms is er maar een kleine toevoeging nodig waardoor het interieur een hele andere uitstraling krijgt. Voor het maken van een interieurontwerp is het als eerste belangrijk om de wensen in kaart te brengen, dit kan per mail of telefonisch maar het fijnst is het om dit in de woning zelf te doen. De lichtinval en de totale ruimte kan dan ook meegenomen worden. Voor de uitwerking van het ontwerp zijn er diverse mogelijkheden. Van een basisplattegrond in 2D tot een totaalplan in 3D. Tijdens een vervolgafspraak kom ik het plan presenteren. Wil je na het ontwerp zelf aan de slag of wil je zaken uit handen geven, we zullen samen kijken naar de mogelijkheden. Indien nodig ben ik daarna nog bereikbaar voor eventuele vragen en aanbevelingen. De verschillende pakketten en prijzen staan vermeld op mijn website, uiteraard zijn er verschillende opties bespreekbaar. Neem hiervoor vrijblijvend contact op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.

Kennismakinsaanbod

Voor bezoekers van the Substitute geef ik tijdelijk een korting van 5% op mijn pakketten. De verschillende pakketten en prijzen staan vermeld op mijn website, uiteraard zijn er verschillende opties bespreekbaar. Neem hiervoor vrijblijvend contact op en we kijken samen wat ik voor je kan betekenen.