• Interieurontwerper
  • Kwaliteit - lange levensduur
  • Circulair
  • Tweedehands
  • Eclectisch
  • Kleurrijk

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Ik zet mijn creativiteit, enthousiasme en professionele kennis op het gebied van interieurontwerp, inrichting, kleur en duurzame keuzes graag voor jou in. Benieuwd waar ik voor sta en of je een ‘klik’ voelt? Lees dan even verder.

Het is er al.
Je moet alleen goed zoeken. Meer en nieuw is echt niet altijd nodig. Er is al genoeg gemaakt. Laten we dat gebruiken en origineel combineren. Ik help je de verborgen schatten te vinden. Van goed tweedehands tot parels die al in je huis bleken te zitten. En van de goede verf tot duurzaam design. Het is er. Je moet het alleen nog verzamelen.

Zoals het klokje thuis tikt…
In een fijn huis ben je gelukkiger. Een plek die met je meegroeit en waar je graag bent. Die niet suf is en met gevoel voor en verstand van kleur is ontworpen. Waar onverwachte combinaties ontstaan die passen. Knus, maar zeker niet tuttig. Omdat er tussen gestileerde villa’s en praktisch ingerichte huizen, zoveel meer mogelijk is.

Nooit af.
Een kant en klaar plan voor een interieur? Dat bestaat niet in mijn ogen! Een goede basis en fijn uitgangspunt wel. Met jouw wensen en mogelijkheden als uitgangspunt help ik je met de juiste (in)richting. We doen het samen. Stress en kopzorgen? Tuurlijk komt dat voor bij verhuizen of verbouwen. Toch maak ik er vooral een feestje van.

Portfolio.

Badkamer & slaapkamer met lichtoplossing

Voor een sfeervol jaren ‘30 huis koos ik ervoor om het verlaagde plafond te verwijderen en oude balken te bevrijden van een soort kartonnen ombouw. Een lichte frisse badkamer is het resultaat. De dakkapel zorgt voor ruimte en licht.

Aan deze badkamer grenst de slaapkamer. Dit was best een donkere ruimte, door het openbreken van de plafonds in beide kamers en een scheidingswand met glas toe te voegen ontstond er een fijne lichtinval en en een ononderbroken lijnenspel van de originele balken.

Familiehuis

Voor een leuk stel en hun dochter mocht ik de basis neerzetten voor de kleuren op de wanden, de inrichting en verlichting. Het resultaat: “Een hele fijne sfeer door de goede keuze in verf en behang”, aldus de bewoners.

Bij mijn ontwerpen hanteer ik drie uitgangspunten.
1. Ik ga uit van wat er al is
2. Ik zoek eerst tweedehands
3. Ik probeer te kiezen met de gedachte dat het voor altijd is.

1. Het is er al. Die geweldige lichtinval, die keuken die eigenlijk nog prima voldoet. Of die planken vloer die wel een opknapper kan gebruiken. Ik gebruik dat wat er is, het huis, de omgeving en de materialen als uitgangspunt. Zo help ik mensen met hun ‘oude nieuwe keuken’.

2. Ik zoek eerst tweedehands. Er is enorm veel aanbod en het is best even speuren. Inmiddels weet ik de weg en trucjes en dit levert vaak geweldige schatten op. Zo vond ik voor een klant een prachtige vintage tegel, nog nieuw in doos. Extra leuk de advieskosten had ze in één klap terug verdiend.

3. Ik kies met de gedachte dat het voor altijd is. Dat is erg lang, maar als je zo naar spullen kijkt ga je er zo anders mee om. Wat ik bijvoorbeeld geweldig vindt is de traditie die sommige landen hebben. Om al in de kinderkamer een antieke kast of designstoel te zetten, die vervolgens generaties lang mee gaat.