• Interieurontwerper
  • Natuurlijk materiaal
  • Recycled materiaal
  • Modulair
  • Upcycle design
  • Lokaal NL
  • voor alle stijlen
  • Maatwerk
  • Out of the Box

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Wij ontwerpen jouw interieur waarin luxe en duurzaamheid centraal staan, met als doel jouw wensen te vertalen naar een prachtig droominterieur. Het begint met de keuze voor exclusieve materialen die niet alleen elegantie uitstralen, maar ook eco-bewust zijn.

Ons doel is om op maat gemaakte interieurs te creëren die niet alleen esthetisch verbluffend zijn, maar ook bijdragen aan een groene leefomgeving. Wij geloven dat duurzaamheid en luxe elkaar kunnen versterken en zetten ons in voor slow furniture.

Portfolio.

Glas-in-lood tot pronkstuk in jaren 30 woning Rotterdam

Tijdens de renovatie van een charmante jaren 30 woning werden de originele ensuite-deuren met kostbaar glas-in-lood verwijderd. We kozen voor duurzaamheid en hergebruik door het glas-in-lood te recyclen in een op maat gemaakte servieskast. Deze kast integreert naadloos met het nieuwe interieur en voegt een uniek, authentiek element toe aan de ruimte. Het glas-in-lood, dat ooit deuren sierde, schittert nu als een opvallend pronkstuk, en brengt de historische charme van het huis weer tot leven.

Upcycling van erfstukken in twee-onder-een-kapwoning Den Haag

Bij de verhuizing naar een charmante twee-onder-een-kapwoning wilden de bewoners hun geliefde zuilen behouden, maar ze pasten niet goed in het nieuwe interieur. Ook koesterden ze een erfstuk, een prachtige antieke kast, die een mooi plekje mocht krijgen.

De antieke kast en zuilen zijn vakkundig in tijdloos zwart geverfd met kalkverf, die naadloos passen bij het nieuwe interieur. Deze upcycling gaf de oude stukken een frisse uitstraling en liet ze opnieuw schitteren in de nieuwe woning.

Maatwerkkast met hergebruik in hoekwoning Badhoevedorp

Een boomstamplank die ooit tegen een muur leunde, onderging een opmerkelijke transformatie tot een prachtige boekenkast. We gebruikten de volledige plankgrootte, waardoor de resulterende planken nog steeds het karakter van de oude boomstam behouden. De karakteristieke dubbellaagse stenenvloer bleef behouden, en de kleuren ervan werden gebruikt in de rest van het interieur om een harmonieuze sfeer te creëren.

Duurzaam maatwerk met FSC-Hout in eengezinswoning Utrecht

Luxe en duurzaamheid gaan hand in hand met ons op maat gemaakte tv-meubel. We hebben gekozen voor hout met een FSC-keurmerk, afkomstig van goed beheerde bossen, als basis voor dit meesterwerk.

Deze verlichting geeft niet alleen een sfeer aan de ruimte, maar het benadrukt ook de natuurlijke texturen en kleuren van het hout, waardoor een gevoel van luxe en verfijning ontstaat. Het leuke is dat het kinderhoekje naadloos aansluit bij het geheel.(zie foto 2)

Bij elk project proberen we jouw persoonlijke interieurwensen te realiseren. Wij geloven juist dat je interieur nóg mooier, gezonder en comfortabeler wordt als je duurzame keuzes maakt.

We starten met een zorgvuldige keuze van materialen en producten die niet alleen van topkwaliteit zijn, maar ook milieuvriendelijk. In onze selectieproces stellen we hoge eisen, waaronder het vereiste van een FSC-keurmerk voor hout, wat aangeeft dat het hout afkomstig is van verantwoord beheerde bossen. Voor textiel houden we een scherp oog op de GRS-certificering, wat ons de zekerheid geeft dat minstens 50% van het materiaal afkomstig is van gerecycled 'afval'. Bij voorkeur selecteren we lokaal geproduceerde producten en bouwmaterialen die het milieu zo min mogelijk belasten.

Maar we houden ook rekening met de lange levensduur van de producten. Het upcyclen van bestaande meubels en het integreren van erfstukken is altijd één van de eerste vragen voordat wij aan de slag gaan met het interieurontwerp. Dit omvat niet alleen het behoud van waardevolle stukken met een geschiedenis of herinnering, maar het draagt ook bij aan het verminderen van afval. Zodra we al je wensen kennen, creëren we een indeling die perfect bij jouw levensstijl past. We stellen een aantrekkelijk kleurenpalet samen en presenteren een conceptuele indeling waar je in één oogopslag kunt zien waar elk meubelstuk komt te staan. Tot slot maken we alles tastbaar met fotorealistische 3D-renders, zodat je een levensecht beeld krijgt van je nieuwe ruimte.

Ons doel is om jouw wensen om te zetten in een prachtig droominterieur, waarin luxe en duurzaamheid hand in hand gaan en je volop inspiratie vindt.

Producten & materialen

Wij zetten ons in voor slow furniture. Wij kiezen materialen van hoge kwaliteit die lang meegaan en minder belastend zijn voor het milieu. Voor stoffering en textiel werken we samen met leveranciers die milieuvriendelijke productieprocessen en biologisch afbreekbare materialen hanteren zoals gerecycled katoen en linnen. Ook zijn er veel luxe natuurproducten die wij graag in het interieurontwerp toepassen. Denk hierbij aan b.v. marmer, marmoleum, eco-leer en natuursteen.

Nog een concreet voorbeeld van onze producten is het gebruik van materialen zoals leemstuc, dat niet alleen milieuvriendelijk is, maar ook zorgt voor een onderhoudsvriendelijk interieur en verbeterde akoestiek. Een ander voorbeeld is onze samenwerking met een duurzame verf-lijn die volledig in Nederland wordt ontwikkeld en geproduceerd, zonder dat het ten koste gaat van de persoonlijke woonwensen en comfort.

Daarnaast kunnen modulaire meubels een verschil maken. Met de modulaire producten heb je zelfs de mogelijkheid om te spelen met de opstelling van je meubels. Modulaire meubels bieden een ongeëvenaarde flexibiliteit in je interieur. Door eenvoudigweg de componenten te verschuiven, te draaien of te vervangen, kun je keer op keer een nieuwe look creëren zonder dat je nieuwe meubels hoeft aan te schaffen.