• Interieurontwerper
  • Upcycle design
  • Gezond binnenklimaat
  • Duurzaam (ver)bouwen

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Ga je verhuizen, verbouwen of je interieur veranderen? Vind je het ook belangrijk om duurzaam te wonen? Wil je daarom graag goede en duurzame alternatieven voor het interieur van je huis? Houd je tegelijkertijd van een mooi en eigentijds interieur? Ik kan je verzekeren, mooi en duurzaam wonen gaan heel goed samen. En ik weet zeker dat ik je kan helpen en blij kan maken met een persoonlijk en duurzaam interieuradvies. Sinds 2017 ben ik gespecialiseerd in duurzame woonoplossingen. Ik ben altijd op zoek naar mooie en duurzame meubels en materialen. Ik heb inmiddels veel ervaring, kennis en een flinke portfolio aangelegd. Mijn opdrachtgevers beoordelen mijn werk met 5 sterren.

Portfolio.

Ik maak de wereld graag een beetje mooier

Waarom ik bijna 10 jaar geleden het roer omgooide en me specialiseerde in het vak van interieurontwerper? Waarom ik als vanzelfsprekend en met groot plezier duurzame interieuradviezen geef? Wat mijn drijfveren zijn? Waarmee ik je kan helpen? En waarom je voor mij zou kiezen? Ik vertel het je graag in dit korte filmpje.

Duurzame woonboerderij bekend kleur

Deze oude woonboerderij is volledig op duurzame wijze gerestaureerd en dient nu als aangenaam woonhuis voor een jong gezin. Het voormalig woonhuis is nu de grote woonkeuken en de deel dient nu als grote living. Er zijn veel materialen hergebruikt en daar waar nieuw is het met respect voor het milieu nieuw gemaakt door vakmensen. Alles lokaal en met aandacht. Dit prachtige project mocht ik kleur geven.

Duurzame interieurontwerp

Dit vrijstaande woonhuis kreeg een complete make-over. De bewoners vielen voor de plek maar wilden het interieur compleet veranderen. Van een kille en onpersoonlijke sfeer naar een warm nest waar de kinderen en het gezin zich in een warm bad onder kunnen dompelen. Alles duurzaam; hergebruik van meubels en materialen, duurzame verf en een marmoleum vloer.

Bungalow krijgt make-over

Deze mooie bungalow in Huissen was na 20 jaar toe aan een nieuw interieur. Een interieurstijl die past bij de persoonlijke, maar verschillende woonsmaak van de bewoners. Hij houdt van industrieel, zij meer van landelijk. Ook de vraag om meer eenheid en rust te creëren, zonder dat het onpersoonlijk en saai wordt. Er moest ook ruimte komen voor de souvenirs die ze van hun reizen hebben meegenomen.

EEN DUURZAAM INTERIEURADVIES, HOE WERKT DAT DAN? Ga je verhuizen? Of ga je verbouwen? Of wil je je huis een metamorfose geven? Vind je het ook zo moeilijk om keuzes te maken? Vraag je je af wat je woonstijl eigenlijk is? En weet je niet waar je moet beginnen met het veranderen van je interieur? Er is zoveel aanbod op interieurgebied dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een professioneel interieuradvies kan je daarbij enorm helpen. Ik ga je met veel plezier helpen met het vervullen van jouw (duurzame) woonwensen. Er zijn veel oplossingen mogelijk. Hierin draag ik dan, zonder extra kosten, duurzame, haalbare én natuurlijk mooie woonoplossingen aan waarbij we letten op onderstaande zaken: • Minder spullen kopen. De vraag is allereerst, heb je het echt nodig? Is het niet een bevlieging? Is hetgeen je koopt tijdloos, of ben je er na een jaar waarschijnlijk op uitgekeken? • Hergebruik. Ik ben er een groot voorstander van om interieurproducten te hergebruiken door ze op te knappen of door het een andere bestemming te geven. Het mooie is dat het mes dan aan twee kanten snijdt. Door (persoonlijke) spullen te hergebruiken, het een tweede leven te geven, wordt je woonplek mooier omdat het meer karakter en persoonlijkheid krijgt. Bovendien is de footprint op onze aarde minder groot. Win-win dus! • Circulair oftewel duurzaam interieurdesign. Bij het aanschaffen van interieurproducten stel ik mooie materialen, meubels en woonaccessoires voor die op een duurzame manier vervaardigd zijn. Er zijn al prachtige alternatieven op de markt, hip, tijdloos en functioneel en vaak ook nog heel betaalbaar. • Duurzaamheidswaarde. Bij het uitzoeken van meubels en materialen maak ik een beoordeling op de duurzaamheidswaarde. Dat wil zeggen dat ik op meerdere belangrijke factoren let; waar komt het vandaan? Waarvan is het gemaakt? Is het te recyclen? Dit alles met het oog op het milieu. Nieuwsgierig naar de prachtige duurzame woonoplossingen die er allemaal zijn? Wil jij ook duurzaam wonen in een huis waar jij helemaal verliefd op bent? Ik geef korte flitsadviezen aan huis én online. Ook kun je bij mij terecht voor een interieurplan voor een complete verbouwing of het vernieuwen van je interieur. Op mijn website vind je alle prijzen en ook een toelichting op mijn werkwijze. Neem gerust contact op voor een gratis en vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek. Ik help je met alle plezier!

EEN DUURZAAM INTERIEURADVIES, HOE WERKT DAT DAN?

Ga je verhuizen? Of ga je verbouwen? Of wil je je huis een metamorfose geven? Vind je het ook zo moeilijk om keuzes te maken? Vraag je je af wat je woonstijl eigenlijk is? En weet je niet waar je moet beginnen met het veranderen van je interieur? Er is zoveel aanbod op interieurgebied dat je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Een professioneel interieuradvies kan je daarbij enorm helpen.

Ik ga je met veel plezier helpen met het vervullen van jouw (duurzame) woonwensen. Er zijn veel oplossingen mogelijk. Hierin draag ik dan, zonder extra kosten, duurzame, haalbare én natuurlijk mooie woonoplossingen aan waarbij we letten op onderstaande zaken:

• Minder spullen kopen. De vraag is allereerst, heb je het echt nodig? Is het niet een bevlieging? Is hetgeen je koopt tijdloos, of ben je er na een jaar waarschijnlijk op uitgekeken?

• Hergebruik. Ik ben er een groot voorstander van om interieurproducten te hergebruiken door ze op te knappen of door het een andere bestemming te geven. Het mooie is dat het mes dan aan twee kanten snijdt. Door (persoonlijke) spullen te hergebruiken, het een tweede leven te geven, wordt je woonplek mooier omdat het meer karakter en persoonlijkheid krijgt. Bovendien is de footprint op onze aarde minder groot. Win-win dus!

• Circulair oftewel duurzaam interieurdesign. Bij het aanschaffen van interieurproducten stel ik mooie materialen, meubels en woonaccessoires voor die op een duurzame manier vervaardigd zijn. Er zijn al prachtige alternatieven op de markt, hip, tijdloos en functioneel en vaak ook nog heel betaalbaar.

• Duurzaamheidswaarde. Bij het uitzoeken van meubels en materialen maak ik een beoordeling op de duurzaamheidswaarde. Dat wil zeggen dat ik op meerdere belangrijke factoren let; waar komt het vandaan? Waarvan is het gemaakt? Is het te recyclen? Dit alles met het oog op het milieu.