• Interieur stylist
  • Natuurlijk materiaal
  • Vintage & design
  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Modern
  • Eclectisch
  • Tijdloos

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Vooruitstrevend, gedreven en enthousiast. Ik houd van mooie dingen, het liefst net even anders. Eenvoudig, maar alles behalve saai. Speels en krachtig. Met DITISDIL wil ik de wereld nog mooier maken dan hij op dit moment al is. Hoe? Door samen te werken! Samen te ontdekken hoe je van je huis een echt thuis maakt. Dat warme nest. Niks geen showroom, maar een fijne en persoonlijke omgeving waar jij helemaal jij kunt zijn! Maar zeker ook samen met de natuur en de wereld om ons heen. Door bewust te kiezen voor natuurlijke- en kwalitatief hoogwaardige materialen en hergebruik waar het kan. Ik werk zoveel mogelijk aan de hand van de SUB-methode. In combinatie met circulaire en duurzame partners voor oa verf, meubels, accessoires en kussens.

Portfolio.

Nieuwbouwhuis met karakter

Hoe je van een nieuwbouwhuis een warm thuis met karakter creëert? Door warme tinten, natuurlijke materialen en klassieke details met elkaar te combineren. In dit ontwerp liggen er keramische tegels in hout en patroon op de vloer. Een houten keuken, met een composietblad en circulaire verf op de wanden in lichte naturelle tinten. Dat in combi met veel meubels en zelfs de huidige gordijnen maakt het een warm geheel en fijn familiehuis.

Authentiek jaren 30 huis in een modern jasje

Stoer, warm en strak tegelijk. Een huis waar de basis staat. De authentieke ensuitedeuren worden een statement met natuurlijke diep donkere verf van Farrow&Ball. De prachtige hal wordt betrokken bij de woonkamer door van de deur een raam te maken. Diep groen wordt gecombineerd met zwart, wit en veel hout en natuurlijke materialen. Huidige meubels worden aangevuld met Marktplaatsvondsten.

Warm modern familiehuis

Een blank canvas en één grote ruimte omgetoverd tot een geheel waar woonkamer en keuken/eethoek afgesloten worden door een op maat gemaakte kast met schuifdeur. De basis is hier licht, een vleugje groen, zwart, wit, grijs, hout en een enorm behang van hun favoriete bestemming: New York. Dat is pas een binnenkomer.

Licht, vrolijk, speels én erg kleurrijk

Er wordt maximaal uit de ruimte gehaald. En een aparte hoek gecreëerd door een schappenkast. Een marmoleumvloer, heel veel planten en huidige meubels een likje verf geven. Plus maximaal opbergruimte door kasten te plaatsen over de gehele lengte van de woning. Dit werkt verbindend en perfect voor al het speelgoed van de kids.

Door een geheel interieurplan voor je op maat te maken, geef ik jou een duidelijk overzicht van hoe je een thuis kunt maken op een verantwoorde, circulaire en duurzame manier. Ik ben de verbindende schakel tussen jou en de makers/bedrijven.