• Tweedehands
  • Gezond binnenklimaat
  • Lange levensduur
  • Eclectisch
  • Vintage

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Met mijn grote liefde voor kinderen én kleur werk ik vanuit mijn gevoel en intuïtie. Ik geloof dat kinderen precies weten wat bij hen past. Ik luister naar de kinderen en geef aandacht aan het kind. Ik voel wat nodig is zodat een kind zichzelf kan zijn.
Ik geloof in harmonie. Harmonie is voor mij het grotere geheel. Harmonie tussen kind en kamer. Harmonie tussen kind, ouders en het huis. Harmonie zorgt dat het past en dan is een kamer perfect. Ik creëer vanuit gevoel. Zo ontstaat er een kamer die past. Past bij het kind en bij het gezin.

Portfolio.

Van babykamer naar duurzame peuterkamer
Het uitgangspunt, wat is er al en kan hergebruikt worden. We zijn begonnen met een moodboard voor de sfeer en de kleuren. De muren zijn opnieuw geverfd met duurzame verf. De petrol kleur is vervangen voor geel tinten. We hebben andere indeling gemaakt met de huidige meubels. Een speelplank opgehangen en de accessoires een nieuwe plek gegeven. Een prachtige mix van hergebruik en een paar items nieuw.

Een duurzame babykamer
Door harmonie in kleurgebruik hebben we samenhang gecreëerd tussen de tweedehands meubels en accessoires. Het behang geeft deze kamer een hele fijne dimensie. Voor de muren is er gekozen voor lichtgrijs. Met de nieuwe opklapcommode en het design wandrek, is er het een prettige babykamer geworden met een zachte sfeer.

Een duurzame jongenskamer
Een combinatie van een zelf gemaakte bedstee, tweedehands items en duurzame materialen. Deze kamer biedt genoeg ruimte voor spelen en slapen. Voor de muur is er een duurzame verf gebruikt. We hebben gekozen voor een opvallende kleur groen die de kamer pittig maakt. Het behang is iets meer op de achtergrond en toch aanwezig. Met deze indeling gaat de kamer jaren mee.

Wat goed is voor de aarde is goed voor je kind. Mijn werkwijze is, wat heb je al in huis. Ik heb aandacht voor hergebruik. Er is al zoveel. Ik geloof dat hergebruik creativiteit stimuleert. Het voelt snel goed en geeft een warme sfeer. En als er nog iets nodig is, hoe komen we er dan aan? Lenen, huren, Marktplaats en de kringloopwinkel zijn allemaal mogelijkheden die ik meeneem in mijn plannen voor de kinderkamer. Als er iets nieuws nodig is adviseer ik om te kiezen voor multifunctioneel en natuurlijke materialen. Zo gaat het lang mee. Ook kijk ik waar het gemaakt is en hoe. Een duurzame kinderkamer is bewust kiezen. Wat heb je echt nodig. Hoe kom je er aan en hoe lang gaat het mee. Op deze manier creëer ik kinderkamers die bestaan uit een mix tussen hergebruik en nieuw. Worden er zoveel mogelijk natuurlijke materialen gebruikt. En is de inrichting voor nu en in de toekomst. Mijn werkwijze is stap voor stap. Zo ontstaat er ruimte om te voelen en te creëren. Door het proces in stappen op te delen, is er tijd om de juiste items te zoeken. Ik begeleid de stappen en neem je mee. Door deze rust en ruimte komt er een kinderkamer die bij je kind past en bij wie jullie zijn.

Kennismakinsaanbod

Wil je graag de kinderkamer veranderen? Is je kind toe aan de volgende fase? Wil je een kinderkamer waar jouw kind zichzelf kan zijn en duurzaam is? Bezoekers van The Substitute kunnen gebruik maken van een speciaal kennismakingsaanbod voor een online kinderkamer advies. In plaats van €157,00 betaal je €99,95. Dit is wat je krijgt: - Binnen enkele werkdagen ontvang je een plan met daarin stap voor stap wat jij kan doen - In dit plan staan concrete tips met een kleurenpalet en voorbeelden - Zoekopdrachten voor Marktplaats (als dat van toepassing is) - De duurzame shoppinglist voor de kinderkamer - Bonus: een 30 minuten call voor al je vragen Zo gaan we dat aanpakken: - Ik ga online met je meekijken - Jij stuurt een filmpje en foto's van de kinderkamer - Je verteld bij je filmpje wat je wensen zijn Wil je van dit kennismakingsaanbod gebruik maken, stuur dan een mail naar [email protected] en vermeld erbij dat je via The Substitute komt.