• Interieur stylist
  • Recycled materiaal
  • Modulair
  • Vintage & design
  • Kwaliteit
  • Modern
  • Eclectisch

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Ik creëer, in verrassende en effectieve sessies, interieurs waarin veel ruimte is voor hergebruik, history, design en persoonlijkheid. Samen met de opdrachtgever onderzoek ik de woon- of werkdynamiek en eigenheid om zo tot een uniek en gedragen interieurconcept te komen wat past als een op maat gemaakte warme jas. Mijn expertise op het gebied van het creëren van een sfeervolle samenhang is onderscheidend omdat er veel ruimte is om te kijken waar er plaats is voor bijvoorbeeld contrast, verrassing en innovatie. Deze elementen zorgen voor een gelaagd en authentiek interieurconcept wat voorbij de trends gaat en zo een langere levensduur heeft. Het is mijn missie om te laten zien en ervaren dat een duurzaam interieur fris, modern en stijlvol kan zijn!

Ik werk in creatieve (en gezellige;-) blokssesies van drie uur. Afhankelijk van de omvang van het interieurproject en/of hoe ver men de diepte in wil, spreek ik met de klant af welke diensten ze in een bloksessie kunnen afnemen en hoeveel bloksessies er daarvoor eventueel bijgeboekt kunnen worden. Dit geeft de klant de regie over zijn/haar budget. In een creatieve inspiratiesessie onderzoek ik samen met de klant zijn/haar woonstijl, wensen en woondynamiek. Hiermee kan uiteindelijk een gedragen moodboard en plattegrond worden vastgesteld welke de onderlegger vormt voor het definitieve interieurconcept. Inventarisatie van wat al aanwezig is, is altijd onderdeel van deze sessies. Duurzaamheid door hergebruik of een innovatieve nieuwe bestemming is een zeer geliefde optie. Bij de aanschaf van nieuwe producten of materialen zoek ik de meest duurzame optie’s zoals bijvoorbeeld ecologische verf, maatwerk of op bestelling gemaakt meubilair en lokaal geproduceerde producten. Pre-loved items of bewezen design klassiekers zijn zeker duurzame keuzes in het gebruik en dus neem ik deze ook graag mee in mijn concepten. De klant ontvangt uiteindelijk een zeer persoonlijk en handzaam woonpaspoort waarin alle afgenomen diensten zoals bijvoorbeeld indelingsplattegrond, verlichtingsplan, kleurenplan, materiaalstalen, productlijst, moodboard etc zijn opgenomen. Dit woonpaspoort bestaat uit stevige uitneembare kaarten die makkelijk mee te nemen zijn naar bijvoorbeeld stoffeerders, interieurbouwers, woonwinkels etc. Het maken van een interieurconcept is in mijn visie persoonlijk maatwerk wat in samenwerking met de klant uitontwikkeld dient te worden. Zo kom ik uiteindelijk tot een verrassend en uitgebalanceerd toekomstproof plan voor een sfeervol interieur. Daar ligt precies mijn kracht.

Producten & materialen

Inventarisatie van wat al aanwezig is, is altijd onderdeel van deze sessies. Duurzaamheid door hergebruik of een innovatieve nieuwe bestemming is een zeer geliefde optie. Bij de aanschaf van nieuwe producten of materialen zoek ik de meest duurzame optie’s zoals bijvoorbeeld ecologische verf, maatwerk of op bestelling gemaakt meubilair en lokaal geproduceerde producten. Pre-loved items of bewezen design klassiekers zijn zeker duurzame keuzes in het gebruik en dus neem ik deze ook graag mee in mijn concepten.

Aanpak

Ik werk in creatieve (en gezellige;-) blokssesies van drie uur. Afhankelijk van de omvang van het interieurproject en/of hoe ver men de diepte in wil, spreek ik met de klant af welke diensten ze in een bloksessie kunnen afnemen en hoeveel bloksessies er daarvoor eventueel bijgeboekt kunnen worden. Dit geeft de klant de regie over zijn/haar budget.

In een creatieve inspiratiesessie onderzoek ik samen met de klant zijn/haar woonstijl, wensen en woondynamiek. Hiermee kan uiteindelijk een gedragen moodboard en plattegrond worden vastgesteld welke de onderlegger vormt voor het definitieve interieurconcept.

De klant ontvangt uiteindelijk een zeer persoonlijk en handzaam woonpaspoort waarin alle afgenomen diensten zoals bijvoorbeeld indelingsplattegrond, verlichtingsplan, kleurenplan, materiaalstalen, productlijst, moodboard etc zijn opgenomen. Dit woonpaspoort bestaat uit stevige uitneembare kaarten die makkelijk mee te nemen zijn naar bijvoorbeeld stoffeerders, interieurbouwers, woonwinkels etc.

Het maken van een interieurconcept is in mijn visie persoonlijk maatwerk wat in samenwerking met de klant uitontwikkeld dient te worden. Zo kom ik uiteindelijk tot een verrassend en uitgebalanceerd toekomstproof plan voor een sfeervol interieur. Daar ligt precies mijn kracht.