• Binnenhuisarchitect
  • Kwaliteit - lange levensduur
  • Natuurlijk materiaal
  • Biophillic design
  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Design
  • Scandinavisch
  • Tijdloos

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe inrichting?
Of maak je een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning?
Als binnenhuisarchitect en interieurontwerper help ik je bij het creëren van een stijlvol interieur, waar natuur en design perfect in verbinding zijn.

Het doel is om ervoor te zorgen dat je huis jouw persoonlijkheid weerspiegelt. Zodat het een plek is, waar je je fijn, comfortabel en thuis voelt. Met een goed interieurontwerp delen we de ruimte optimaal en creatief in en vormt alles één stijlvol geheel.

Biophilic Design

Ik ben Jutta Junge-Wentrup en ben het creatieve brein achter Anders Style. De mooie natuur om ons heen, is mijn grootste inspiratiebron. Als mens zijn we zo sterk verbonden met de natuur. Ga maar eens na hoe je je voelt als je een heerlijke wandeling hebt gemaakt of wanneer je geniet van het uitzicht naar buiten. Met Biophilic design zorgen we voor natuurlijke elementen in jouw interieur. Hierdoor ervaar je die positieve effecten elke dag, ook wanneer je binnen bent.

Biophilic Design

Enthousiast?
Graag help ik je als binnenhuisarchitect en neem gerust vrijblijvend contact op:

Mailadres: info@andersstyle.nl
Mobiel: 06-21926966
Website: www.andersstyle.nl

Portfolio.

Boerderij duurzaam verbouwen

BOERDERIJ LELYSTAD
De bewoners riepen mij om hulp om van het woonhuis een warme en moderne plek te creëren met een compleet nieuwe indeling. Duurzaamheid was erg belangrijk en ik heb drie verschillende indelingen gepresenteerd. Na het kiezen van één van de indelingen heb ik het plan verder uitgewerkt en offertes aangevraagd. Vanwege de grote ingreep, omdat er o. a. aardwarmtepomp, vloerverwarming, isolatie van de vloeren en wanden, domotica en constructieve ingrepen worden toegepast, duurte de verbouwing meer dan een half jaar.

Sfeervolle en duurzame accommodatie op de Veluwe

Voor een sfeervolle villa die gebouwd is op basis van strengste en duurzame eisen hebben wij de inrichting uitgewerkt. Deze accommodatie die zowel voor recreatieve en zakelijke bijeenkomsten wordt gebruikt staat de natuur centraal. Door de grote ramen met de bomen en weiland omheen heb je echt het binnen buiten gevoel. De liefde voor de natuur, ook ‘Biophilic Design’ genoemd komt hier helemaal te zijn recht.

Indelingsadvies en compleet interieuradvies

De bewoners wonen op een fraaie en rustige locatie in de wijk Wipstrik in Zwolle. Ze beschikken over een riante helft van een dubbel woonhuis en liepen al een tijdje met de wens om hun woonkamer, keuken en hal opnieuw in te delen en te ontwerpen.

Hun woonwens was om natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken. Zo kwamen we tot moodboard in een rustige, Scandinavische stijl.

NIEUWE KEUKENINDELING
De keuken was langwerpig en vrij donker, zonder contact naar buiten. Hiervoor heb ik een totaal nieuwe indeling van de keuken bedacht, zodat de bewoners tijdens het koken kunnen genieten van het vrije uitzicht.

Grondige renovatie van de kerk 'De Open Poort'

De Open Poort in Hattem was toe aan een grote renovatie en een meer eigentijdse uitstraling. De kerkgemeente bestaat uit jongeren, ouderen en gezinnen. Naast de traditionele rol, heeft het gebouw meerdere functies. Het is een plek waar mensen samenkomen en zich thuis voelen. Gastvrijheid, ontmoeten, natuur en verbinden vormden het uitgangspunt van het ontwerp.

Verbouwing van een royale vrijstaande woning

Het jonge gezin komend vanuit Haarlem hebben in Apeldoorn een royale vrijstaande woning gekocht vanuit 1921. Bij deze verbouwing staat duurzaamheid centraal en ook oude deuren worden hergebruikt. Verder wordt hier de natuur van buiten naar binnen gebracht door natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken en de overdekte terras meer te betrekken bij het woongedeelte. Door de nieuwe indeling en materiaalgebruik wordt de woning veel lichter en komt het licht echt naar je toe.

Verbouwing monumentaal kantoorpand

Het monumentale woonhuis ‘t Kalverveen te Hattem is tot een kantoorpand verbouwd. Onder voorwaarde dat de karakteristieke elementen behouden zouden blijven en deze te versterken ben ik gevraagd om het verlichtingsplan uit te voeren en kleurenadvies te geven. Het bedrijf Form International in het monumentale pand met oog voor duurzaamheid en authentieke elementen te behouden en het bedrijf te implementeren is succesvol uitgevoerd en heeft veel positieve reactie zoals van de gemeente ontvangen.

BINNENHUISARCHITECT EN INTERIEURONTWERPER VANUIT DE NATUUR!

Met de natuur als grootste inspiratiebron creëer ik unieke, persoonlijke en duurzame stijlen. Ik adviseer, ontwerp en stileer net even anders door buiten de gebaande paden te denken.

Om alle trends bij te houden en up-to-date te blijven, volg ik dagelijks alle sociaal media op interieurgebied en regelmatig neem ik deel aan workshops en trainingen of bezoek ik beurzen. De natuur is mijn grootste inspiratiebron. Opgegroeid op een prachtige boerderij in Duitsland, waardoor de natuur in mijn DNA zit.