• Binnenhuisarchitect
  • Kwaliteit - lange levensduur
  • Natuurlijk materiaal
  • Biophillic design
  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Design
  • Scandinavisch
  • Tijdloos

Story.

  • Story
  • Werkwijze

BINNENHUISARCHITECT EN INTERIEURONTWERPER VANUIT DE NATUUR!

Ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe wooninrichting?
Of start je een bedrijf of praktijk en wil je dat je huisstijl overal herkenbaar is?

Met de natuur als grootste inspiratiebron creëer ik unieke, persoonlijke en duurzame stijlen en dit noem je ook ‘Biophilic Design. Ik adviseer, ontwerp en stileer net even anders door buiten de gebaande paden te denken. Naast interieurontwerper ben ik ook adviseur op het gebied van kleur, materiaal, verlichting, duurzaamheid, maatwerk meubels, akoestiek en styling. Bij grotere projecten overneem ik graag de projectbegeleiding. Dan weet je ook zeker dat het ontwerp zo wordt uitgevoerd zoals besproken en bedacht is.

Enthousiast? 🙂
Neem gerust vrijblijvend contact op:
Mailadres: info@andersstyle.nl
Mobiel : 06-21926966

Portfolio.

Verbouwing monumentaal kantoorpand

Het monumentale woonhuis ‘t Kalverveen te Hattem is tot een kantoorpand verbouwd. Onder voorwaarde dat de karakteristieke elementen behouden zouden blijven en deze te versterken ben ik gevraagd om het verlichtingsplan uit te voeren en kleurenadvies te geven. Het bedrijf Form International in het monumentale pand met oog voor duurzaamheid en authentieke elementen te behouden en het bedrijf te implementeren is succesvol uitgevoerd en heeft veel positieve reactie zoals van de gemeente ontvangen.

Verbouwing van een royale vrijstaande woning

Het jonge gezin komend vanuit Haarlem hebben in Apeldoorn een royale vrijstaande woning gekocht vanuit 1921. Bij deze verbouwing staat duurzaamheid centraal en ook oude deuren worden hergebruikt. Verder wordt hier de natuur van buiten naar binnen gebracht door natuurlijke materialen en kleuren te gebruiken en de overdekte terras meer te betrekken bij het woongedeelte. Door de nieuwe indeling en materiaalgebruik wordt de woning veel lichter en komt het licht echt naar je toe.

Sfeervolle en duurzame accommodatie op de Veluwe

Voor een sfeervolle villa die gebouwd is op basis van strengste en duurzame eisen hebben wij de inrichting uitgewerkt. Deze accommodatie die zowel voor recreatieve en zakelijke bijeenkomsten wordt gebruikt staat de natuur centraal. Door de grote ramen met de bomen en weiland omheen heb je echt het binnen buiten gevoel. De liefde voor de natuur, ook ‘Biophilic Design’ genoemd komt hier helemaal te zijn recht.

Boerderij duurzaam verbouwen

BOERDERIJ LELYSTAD
De bewoners riepen mij om hulp om van het woonhuis een warme en moderne plek te creëren met een compleet nieuwe indeling. Duurzaamheid was erg belangrijk en ik heb drie verschillende indelingen gepresenteerd. Na het kiezen van één van de indelingen heb ik het plan verder uitgewerkt en offertes aangevraagd. Vanwege de grote ingreep, omdat er o. a. aardwarmtepomp, vloerverwarming, isolatie van de vloeren en wanden, domotica en constructieve ingrepen worden toegepast, duurte de verbouwing meer dan een half jaar.

BINNENHUISARCHITECT EN INTERIEURONTWERPER VANUIT DE NATUUR!

Met de natuur als grootste inspiratiebron creëer ik unieke, persoonlijke en duurzame stijlen. Ik adviseer, ontwerp en stileer net even anders door buiten de gebaande paden te denken.

Ga je verbouwen of ben je toe aan een nieuwe wooninrichting?
Of begin je met een frisse start door het bouwen of kopen van een nieuwe woning?
Sluit de huidige bedrijfsinrichting onvoldoende aan bij wat je wilt uitstralen met je bedrijf of praktijk? Of start je een bedrijf of praktijk en wil je dat je huisstijl overal herkenbaar is?

Samen met mijn opdrachtgevers bepalen we het uitgangspunt. Naast interieurontwerper ben ik ook adviseur op het gebied van kleur, materiaal, verlichting, duurzaamheid, maatwerk meubels, akoestiek en styling. Bij grotere projecten overneem ik graag de projectbegeleiding. Dan weet je ook zeker dat het ontwerp zo wordt uitgevoerd zoals besproken en bedacht is.