• Interieurontwerper
  • Kwaliteit - lange levensduur
  • Lokaal NL
  • Eerlijke productie
  • Design
  • Scandinavisch
  • Tijdloos
  • Bewust

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Ik vind het belangrijk om te ontdekken waar jij energie van krijgt. Daarom wil ik je eerst goed leren kennen. Ik bied een persoonlijk en betrokken traject aan, waarin we samen op zoek gaan naar het perfecte interieurontwerp voor jou!

Circulair en verantwoord werken daar word ik blij van. Ik wil daarbij graag iets terugdoen voor de natuur. Bijvoorbeeld door bij elke opdracht te doneren aan Stichting Justdiggit. En producten te gebruiken die zoveel mogelijk verantwoord en het liefst lokaal of in Nederland tot stand zijn gekomen.

Wanneer je voor mij kiest maak ik een kleurrijk, creatief en passend ontwerp, waar je je thuis bij voelt. Dat is mijn missie en dat doe ik met veel passie en aandacht! En dat doe ik al sinds 2013.

Portfolio.

Woonkeuken

Een fijne opdracht voor een leuk gezin.

De basis is een L-vormige keuken. Daarop ligt een mooi mineraal aanrechtblad van biologisch verkregen kwarts.

Met het, door een lokale meubelmaker uitgevoerde, door mij ontworpen bank- bureaumeubel heeft in deze tijden van meer thuiswerken iedereen plek genoeg om te koken, studeren/ werken en samen te zijn.

Woonkamer

Een woonkamer restylen. Aanpassen aan de veranderde gezinssituatie. Een meer vrouwelijke touch en rust waren de wensen.
Door een extra stukje muur en daaromheen een roomdivider te ontwerpen is de keuken nu meer afgescheiden van de woonkamer. Deze oplossing geeft rust en afscheiding van de diverse functies in de grote ruimte. Deze roomdivider is door een lokale vakman gebouwd.

Woonhuis

Deze familie heeft een bestaand verouderd huis gestript en weer opgebouwd. De buitenkant was al geheel bedacht, maar toen kwamen ze niet meer op ideeën voor de binnenkant. Ze hebben mij ingeschakeld om voor het hele huis een interieurontwerp te maken.

Een voorstel met mooie eerlijke materialen zoals o.a. staal, verf van Little Greene. En een maatwerk keukenontwerp, uitgevoerd door een lokale timmerman.

De natuur is mijn inspiratiebron. Ik werk graag met de veelzijdige elementen die de natuur ons levert. Iedereen heeft een persoonlijke voorkeur en een setting nodig waar je energie van krijgt. De natuur levert dit door haar energieke, krachtige of rustgevende elementen. In mijn werkwijze ga je ontdekken dat we met elkaar een ontwerp realiseren dat helemaal bij je past.

Ik vind het belangrijk om de natuur te behouden. Omdat we ervan genieten, als mens van profiteren en ervan afhankelijk zijn. Zo werk ik steeds meer alleen met producten die op zijn minst duurzaam en verantwoord gemaakt worden.

Daarnaast ben ik groot fan van vintage, het hergebruiken van designmeubelen. Maar ook de techniek ontwikkelt zich in rap tempo. Zo zijn er al mogelijkheden voor 3D-printables met gerecyclede materialen, waarvan bijzonder mooie meubels en ornamenten gemaakt worden.

Kleur maakt het ontwerp af en versterkt de intentie van een design. In mijn ogen is dat een andere vorm van duurzaamheid. Een design mag niet gaan vervelen of zijn uitstraling verliezen.

Laat je verrassen!

Producten & materialen

Ik werk graag met vintage design meubels en natuurlijke materialen zoals o.a. wol, bamboe, hout, hennep en linnen. Waar mogelijk worden bestaande meubels die niet passen bij het nieuwe ontwerp, verbouwd zodat ze er wel weer bij horen. Denk ook aan verf en behang die een natuurlijke basis hebben. Ik volg onderzoekers die met de nieuwste duurzame technieken bezig zijn om die toe te passen zodra dat mogelijk is.