• Interieurontwerper
  • Kwaliteit - lange levensduur
  • Vintage & design
  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Modern
  • Tijdloos

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Kun jij inspiratie en professionele hulp gebruiken bij de inrichting van je (nieuwe) huis?
Ik help je bij de inrichting van je woning, het maken van keuzes in kleur, materiaal, verlichting en raambekleding. Ik adviseer je bij het kiezen van meubels en accessoires.

Jouw smaak, wensen en behoeften staan hierbij centraal, net als kwaliteit en duurzaamheid.

Met 3D visualisaties, moodboards en materiaalcollages inspireer ik je en krijg je een goed beeld van jouw toekomstige interieur.
Ik creëer een uniek interieur dat écht past bij wie jij bent.

Portfolio.

Villa in Pijnacker

Voor dit geweldige project heb ik voor de woonkamer en alle slaapkamers een volledig interieurontwerp inclusief verlichtingsadvies gemaakt. Naast het begeleiden van de klant bij het maken van keuzes voor alle kleuren en materialen hebben we samen de diverse meubels en verlichtingsarmaturen uitgezocht in de winkel.

Het is ontzettend leuk om samen een traject als deze aan te gaan, waarbij je langere tijd met elkaar samen werkt en elkaar steeds beter leert kennen. Het blijft geweldig om het eindresultaat te zien van een project waar we al langere tijd mee bezig zijn. Te kunnen concluderen dat alles is zoals op voorhand bedacht. Dat de sfeer goed is, de woning perfect bij de bewoners past en dat het plaatje zoals we in ons hoofd hadden klopt.

Interieurontwerp Delfgauw

Dit interieuradvies heb ik gemaakt voor een jong gezin uit Portugal. Zij wonen sinds een aantal jaar in Nederland. Zij wisten niet goed waar ze terecht konden voor de inrichting van hun woning en hebben mijn hulp ingeroepen.

Dit huis is qua indeling een redelijk standaard huis, maar door met ronde vormen te werken is er toch een verrassend en speels interieur ontstaan. Door het juiste kleur- en materiaalgebruik werd de perfecte sfeer gecreëerd.
Met deze klanten ben ik samen gaan winkelen bij diverse woonwinkels en hebben daar de uiteindelijke keuzes gemaakt voor de meubels, kleuren en materialen.

Nieuwbouw appartement Leiden

Dit prachtige appartement in Leiden, project Nieuweroord, is onlangs opgeleverd.
Naast het interieuradvies voor de indeling, kleur, materiaal en sfeer heb ik, samen met de klant ook de meubels uitgezocht bij de diverse interieurwinkels.
Het is een mooi, warm en sfeervol geheel geworden. Het interieur bevat verrassende elementen, zoals het behang van Arte en de wandvullende kast van Interstar, naar eigen ontwerp.

Jaren '30 parterre Voorburg

Ook dit leuke stel uit Voorburg heb ik kunnen helpen met de inrichting van hun parterrewoning. Zij vonden het moeilijk om een indeling te bedenken en een fijne sfeer te creëren.
Met de voorgestelde meubelen en de prachtige kleur op de muur van Farrow & Ball is dit helemaal goed gekomen.

Winkelinrichting Slagers van Warmenhoven

De eigenaar van deze slagerij, had behoefte aan een frisse kijk op het gebruik van kleur en materiaal in zijn winkel. Emondt KMI heeft de indeling en de toonbanken ontworpen en ik mocht een plan maken voor de kleuren en materialen die toegepast zouden gaan worden. Dit moest uiteraard in lijn zijn met het concept wat ik eerder had bedacht voor het hele winkelcentrum van Vers 5.
Door op een fijne manier met elkaar samen te werken zijn we tot een prachtig geheel gekomen.
Inmiddels is de slagerij verbouwd en opgeleverd.

Onze eerste kennismaking vindt plaats bij je thuis. Tijdens dit vrijblijvende gesprek bespreken we je wensen en behoeften voor het nieuwe interieur. Welke meubels moeten blijven, kunnen ze een opfrisbeurt gebruiken en wat moet er eventueel vervangen worden? Zo krijg ik een goede indruk van jou als bewoner en van de woning waar je een interieuradvies voor wenst. Naar aanleiding van ons gesprek ontvang je een offerte op maat. Hierin staat gespecificeerd wat ik voor je ga uitwerken, de planning en aansluitend de kosten, zodat je een goed beeld krijgt van wat je te wachten staat. Wanneer alles naar wens is, ga ik aan de slag om een verrassend, creatief en passend interieurontwerp voor je te maken.

Tijdens de presentatie van het interieuradvies licht ik het ontwerp toe en neem ik je mee door het plan. Ik maak het concept visueel en inzichtelijk door middel van moodboards, een materialen plan, diverse plattegronden en andere aanvullingen. Op deze manier probeer ik je een zo duidelijk mogelijk beeld te geven van hoe jouw interieur eruit kan gaan zien.
Ik geef je advies over de indeling van het interieur, meubels, accessoires, kleur- en materiaalgebruik, verlichting en raambekleding. Ik maak hierbij alleen gebruik van producten met een hoogwaardige en duurzame kwaliteit.
Verder vind ik het belangrijk dat de geadviseerde producten op een eerlijke manier zijn vervaardigd.

Met behulp van mooie 3D visualisaties, moodboards en materiaal collages, geven ik je een goed beeld van hoe jouw interieur eruit kan komen te zien. Tevens kan ik, samen met mijn team, zorgen voor de gehele realisatie van het ontwerp.

Producten & materialen

Bij het maken van een interieuradvies kies ik voor kwalitatief hoogwaardige producten en meubelmerken die duurzaamheid hoog in het vaandel hebben staan. Ik werk graag met fabrikanten die het cradle to cradle principe hanteren, die het grootste gedeelte van de materialen die ze toepassen kunnen hergebruiken of juist zelf materialen hergebruiken en er iets heel anders van kunnen maken. De Ploeg maakt bijvoorbeeld gordijnstoffen van het plastic afval wat ze uit de zee halen. Castelijn is ook een mooi voorbeeld. Dit meubelbedrijf werkt alleen met verantwoord geproduceerd hout. Al het restmateriaal wat overblijft wordt gebruikt om de fabriek, de kantoren en de showroom te verwarmen. Ook als het om verf gaat, is er een duurzaam alternatief zoals Lab paint van De Vestigh. Dit is een ecologische en duurzame verflijn, ontwikkeld en geproduceerd in Nederland. Of het nu gaat om de meubels, de verlichting of de verf die toegepast wordt, er is altijd een 'groen' alternatief. Zo zal ik proberen de aarde zo min mogelijk te belasten.