• Interieur stylist
  • Tweedehands
  • Antiek
  • Vintage & design
  • Eclectisch
  • Vintage

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Een interieur met net zoveel persoonlijkheid als jij of je bedrijf. Daar ga ik voor. Want in een omgeving die goed bij jou past, voel je je beter. Ik hou van uitgesproken keuzes en contrasten in stijl, kleur, texturen of patronen. Want juist die onverwachte tegenstellingen geven je huis of werkplek karakter. Het liefst creëer ik die contrasten met tweedehands meubilair. Want waarom nieuwe dingen kopen als er al zoveel moois is? Door vintage items te combineren met stukken die je al hebt, creëren we een verrassend en duurzaam interieur.
Ik ben opgeleid als carrièrecoach en later als interieurstylist. Als coach ben ik getraind om me in te leven in de klant. Dankzij die ervaring voel ik snel aan wat je zoekt en wat je nodig hebt om een fijne plek te creëren. En heb je zelf geen tijd of zin om naar 2e hands items te speuren? Dan doe ik dat graag voor je.

Portfolio.

Kantoorontwerp

Dit kantoor (innovatieve makers van online leermiddelen) ging uitbreiden en heeft mij gevraagd er een creatief en inspirerend kantoor van te maken. Alles is 2e hands of beter gezegd pre loved door mij ingekocht. Met als resultaat een uniek en kleurrijk geheel. En een zeer tevreden klant: ‘Het is echt een hele fijne plek voor onze medewerkers én een visitekaartje voor onze klanten’.

Je wilt iets anders met je huis of kantoor. Het mag wel wat gewaagder. Niet zo'n standaard Pinterest-plaatje maar een interieur dat laat zien wie je bent. Of je nou je woonkamer, slaapkamer, je complete huis of vakantiewoning onder handen wilt nemen, een uniek interieur begint met een frisse blik. Wat past nou écht bij jou? Ik kom bij je lang voor een stijlconsult waarna je zelf aan de slag kan. Of ik ga voor je aan de slag. Aan de hand van moodboards laat ik zien hoe je jou gewenste stijl in huis kan halen. Ook kan ik voor je speuren naar 2e hands items. Duurzaam Mooie items die je al hebt, maak ik weer bijzonder in andere context. En ik help je om slim te investeren in meubels en accessoires waarvan je jaren plezier hebt. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar 2e hands meubilair. Omdat er al zoveel moois is én omdat het je interieur karakter geeft. In de kringloop, op veilingen en op marktplaats kom ik de mooiste eyecatchers tegen.

Mooie items die je al hebt, maak ik weer bijzonder in andere context. En ik help je om slim te investeren in meubels en accessoires waarvan je jaren plezier hebt. Daarbij gaat mijn voorkeur uit naar 2e hands meubilair. Omdat er al zoveel moois is én omdat het je interieur karakter geeft. In de kringloop, op veilingen en op marktplaats kom ik de mooiste eyecatchers tegen.