• Interieur stylist
  • Kwaliteit - lange levensduur
  • Recycled materiaal
  • Tweedehands
  • Industrieel
  • Scandinavisch

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Alleen een interieuradvies en dan klaar? Dat is niet mijn stijl!

Interieur is altijd al mijn passie geweest, alleen nu wil ik dat ook voor klanten doen. Hun huis omtoveren tot een persoonlijk en sfeervol thuis.

Alleen een interieuradvies, dat voor ieder budget te maken is, is zeker mogelijk. Maar omdat ik je zoveel mogelijk wil ontzorgen, kan ik nog veel meer betekenen. Veel regelen rondom verbouwing en inrichting. Denk daarbij aan een stukadoor, verf, raambekleding en meubels.

Op die manier zorg ik dat jouw huis als een fijne plek voelt waar je tot rust komt, ruimte en geborgenheid voelt. Ik begeleid je graag bij het inrichten en de styling van jouw eigen, unieke thuis. Van het geven van alleen een kleuradvies tot een compleet interieurontwerp, incl. 3D visualisatie. Jouw situatie, wensen en ideeën staan voorop. De frisse en verrassende mogelijkheden creëert Studio K2K.

Portfolio.

Duurzaam interieurontwerp woonkamer Drunen

Bewust inrichten hoeft niet duur te zijn! Deze woonkamer heb ik nagenoeg compleet ingericht met meubels van Marktplaats, kringloopwinkels en duurzame merken. Mijn missie is om te laten zien dat je een sfeervol en persoonlijk huis kan creëren met oog voor duurzaamheid. Soms duurt het wat langer voordat je het juiste meubel hebt gevonden, maar je geniet er veel bewuster van.

Bewuste make-over slaapkamer Waalwijk

Uitgaande van de bestaande meubels heb ik deze slaapkamer een make-over gegeven op een duurzame manier. Allereerst kies ik een mooie Fairf kleur uit voor de muur en een gaaf behang met luipaarden. Daarnaast pimp ik de bestaande kasten met leren handgrepen gemaakt van een oude leren riem. Het dekbedovertrek van bio-satijn en de sprei van Marktplaats maken de sfeervolle slaapkamer helemaal af.

Kleurrijk interieuradvies woning Heeswijk-Dinther

Hou jij van kleur? Neem dan gerust een kijkje in deze kleurrijke gezinswoning. De uitdaging was om met de bestaande meubels een andere sfeer neer te zetten dan in hun huidige woning. Een plattegrond op schaal is hierbij een ideaal uitgangspunt. Daarnaast heb ik gekozen voor 4 kleuren die door de gehele woning terugkomen. Resultaat is een sfeervolle, kleurrijke woning die rust uitstraalt.

Duurzaam interieurontwerp kinderkamer Drunen

De dame van deze “grote meidenkamer” weet goed wat ze wil! Met behulp van kleurstalen heeft ze zelf de kleurencombinatie blauw met goud uitgekozen. Met die kleuren in gedachten heb ik deze moderne kinderkamer vormgegeven. De oude houten vloer heb ik een nieuw leven ingeblazen door te behandelen met witte grondverf. De meubels en accessoires zijn van Marktplaats, vloerkleed is van petflessen.

Duurzaamheid is hip & happening. Toch komt mijn belangstelling voor dit thema recht uit mijn hart en is dit gevoel er al heel lang. Bewust omgaan met onze planeet en daarmee onze toekomst, dat staat hoog op mijn agenda. Hoe gaaf is het dan als je in je directe leefomgeving een steentje kunt bij dragen, hoe klein het ook is. De duurzame keuzes die Studio K2K maakt zijn heel divers. Dit is door het gebruik van Nederlandse ontwerpers en merken, in plaats van producten van ver te halen. Tot het 2e hands aanschaffen van meubels en het (eventueel) opknappen. En met het hergebruik van bestaande meubels kom ik ook vaak tot verrassende effecten. Daarnaast kan het bewust kiezen voor meubels met een lange levensduur te veel consumptie voorkomen en levert dit dus minder vervuiling op. Omdat Studio K2K zich richt op de duurzame markt, maak ik uiteraard ook gebruik van merken die producten maken van restmaterialen. Een 100% Nederlands merk dat een mooie kijk op materiaal heeft is Zooi. Zij maken accessoires van restmateriaal. Daardoor ontstaan mooie spullen met een verhaal. Ook Formgatan maakt doelbewuste ontwerpen. Dit Zweedse merk staat bijvoorbeeld bekend om hun mooie vloerkleden die gemaakt zijn van petflessen. Tolhuijs is daarvan ook een goed voorbeeld. Hun uitgangspunt is dat zij materiaal dat al voor handen is, gebruiken als startpunt. Ontwerpen worden dus gemaakt vanuit het materiaal en de productiemogelijkheden. De omgekeerde wereld van wat er meestal gebeurt als een ontwerp bedacht wordt. En om het rijtje af te maken maakt Studio K2K ook gebruik van ecologische verf zonder giftige stoffen. De verven van LAB paint kunnen daarom veilig gebruikt worden in alle ruimtes in huis. Door de verkoop van elke 5 liter wordt er 1 persoon voorzien van zuiver drinkwater. Dus door het gebruik van deze verf draag je op twee manieren je steentje bij aan een betere wereld. Daarnaast zijn er ook duurzame merken die maatschappelijk verantwoord ondernemen, hun productie wordt dan zoveel mogelijk gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Overigens zijn mijn interieurontwerpen, interieuradviezen, ideeën en materialen niet compleet duurzaam. Praktisch gezien is dat nog niet mogelijk, maar ook omdat iedereen vrij is om hier wel of niet voor te kiezen. Wil jij wel graag die duurzame twist in je interieur? Dan help ik je graag.

Duurzaamheid is hip & happening. Toch komt mijn belangstelling voor dit thema recht uit mijn hart en is dit gevoel er al heel lang. Bewust omgaan met onze planeet en daarmee onze toekomst, dat staat hoog op mijn agenda.

Hoe gaaf is het dan als je in je directe leefomgeving een steentje kunt bij dragen, hoe klein het ook is.

Producten & materialen

De duurzame keuzes die Studio K2K maakt zijn heel divers. Dit is door het gebruik van Nederlandse ontwerpers en merken, in plaats van producten van ver te halen. Tot het 2e hands aanschaffen van meubels en het (eventueel) opknappen. En met het hergebruik van bestaande meubels kom ik ook vaak tot verrassende effecten. Daarnaast kan het bewust kiezen voor meubels met een lange levensduur te veel consumptie voorkomen en levert dit dus minder vervuiling op.

Omdat Studio K2K zich richt op de duurzame markt, maak ik uiteraard ook gebruik van merken die producten maken van restmaterialen. Een 100% Nederlands merk dat een mooie kijk op materiaal heeft is Zooi. Zij maken accessoires van restmateriaal. Daardoor ontstaan mooie spullen met een verhaal. Ook Formgatan maakt doelbewuste ontwerpen. Dit Zweedse merk staat bijvoorbeeld bekend om hun mooie vloerkleden die gemaakt zijn van petflessen.

Tolhuijs is daarvan ook een goed voorbeeld. Hun uitgangspunt is dat zij materiaal dat al voor handen is, gebruiken als startpunt. Ontwerpen worden dus gemaakt vanuit het materiaal en de productiemogelijkheden. De omgekeerde wereld van wat er meestal gebeurt als een ontwerp bedacht wordt.

En om het rijtje af te maken maakt Studio K2K ook gebruik van ecologische verf zonder giftige stoffen. De verven van LAB paint kunnen daarom veilig gebruikt worden in alle ruimtes in huis. Door de verkoop van elke 5 liter wordt er 1 persoon voorzien van zuiver drinkwater. Dus door het gebruik van deze verf draag je op twee manieren je steentje bij aan een betere wereld.

Daarnaast zijn er ook duurzame merken die maatschappelijk verantwoord ondernemen, hun productie wordt dan zoveel mogelijk gedaan door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Kennismakinsaanbod

Kennismakingsaanbod - Kleuradvies en indelingsplattegrond voor jouw woonkamer of andere ruimte in huis – voor € 175,- (excl. reiskosten)