• Interieurontwerper
  • Natuurlijk materiaal
  • Vintage & design
  • Duurzaam (ver)bouwen
  • Vintage
  • Scandinavisch
  • Concept

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Studio van Ouds is een creatief ontwerpbureau met een passie voor interieurontwerp, exterieur én ecologische voetafdruk. We gaan opzoek naar het verhaal van elke plek, team of bedrijf. Wij willen graag precies dát vertellen via jullie duurzame, interieur.

De Studio heeft inmiddels tientallen kantoren, horecazaken, kinderopvangplekken en een bibliotheek ontworpen. Ook middelbare scholen, basisscholen en zorghuizen weten ons te vinden. Door de ervaring van de studio en de talenten van mensen om ons heen kunnen we voor elke plek een sterk concept en sfeervol ontwerp maken. Én een ontwerp dat een beetje lief is voor onze omgeving. Er is al zoveel moois op de wereld!

Portfolio.

Multifunctioneel gebouw Parkhuis, horeca-kinderopvang-verhuur

Aan de rand van Amersfoort heeft het oude ziekenhuis plaats gemaakt voor park. Aan dit groen is het oude ketelhuis van het ziekenhuis blijven staan. Sanne van Studio van Ouds heeft deze grootse verbouwing in goede banen geleid, het concept voor de inrichting bedacht en uitgevoerd. De horeca in combinatie met kinderopvang zorgt dat dit een heerlijke plekje is voor iedereen tussen de 0 en 99 jaar oud!

Kantoor Jaarbeurs

De zesde verdieping van het Beatrixgebouw huisvest de harde werkers van de commerciele afdeling van de jaarbeurs. 1200 m2 aan werkplekken. Met 100% gerecyclede materialen heeft de Studio meer warmte in het kantoor gebracht. In de 12 vergaderruimtes kun je nu afwisselend vergaderen, staand, op een zitbal of op fijne stoelen of banken. De plekken van de twee koffieautomaten zijn kleine cafeetjes geworden en de werkplekken zijn afgeschermd met houten wanden. Achter elke keuze zit een verhaal. De 3d maquette in bijvoorbeeld uit oude wijnkratjes gelaserd. De houten wanden en belhokjes zijn gemaakt van kaasplanken. Er hangen lampen van gerecylede bierfusten en de houten latten wanden zijn gemaakt van hergebruikt dakbeschot.

Middelbare school Muurhuizen

Diverse werkruimtes in deze middelbare school zijn opnieuw ingericht. Na samen een sterke wensenlijst te hebben gemaakt, leerlingen mee te nemen in het ontwerp voor de aula en voor 75% ingericht met gerecyclede materialen zijn de docenten en (de meeste 😉 ) leerlingen enthousiast over het eindresultaat!

Theater, horeca en bso De Kamers

Theater De Kamers heeft een nieuw jasje. Een nieuwe horecaplek met strandterras is ontstaan op de begane grond. Op de eerste verdieping zijn er enkele verhuurbare ruimtes die wat theatraler zijn ingericht. Een gave plek midden in een woonwijk!

Kijk op www.studiovanouds.nl voor de uitgebreide beschrijving van onze werkwijze.