• Interieurontwerper
  • Natuurlijk materiaal
  • Circulair
  • Tweedehands
  • Modern
  • Eenvoud
http://Duurzame%20interieurstylist http://duurzaam%20interieur http://redactieruimte%20omroep%20wnl

Story.

  • Story
  • Werkwijze

Duurzaam, eenvoud, liefde, vrijheid en avontuur, zijn mijn kernwaarden. Vanuit deze waarden creëer ik persoonlijke interieurs die authenticiteit uitstralen. Thuis is voor mij een plek waar je rust ervaart en kan ontspannen. Ik kies voor natuurlijke materialen en een kleurenpalet dat in harmonie is met de bewoners. In het ontwerp gebruik ik zoveel mogelijk tweedehands en duurzame producten. Zo zorgen we samen voor mens en aarde.

Inspiratie haal ik uit reizen en uit het bouwen van ons eigen duurzame tiny house. Ik hou er van om ruimtes zo optimaal mogelijk in te richten met intieme hoekjes.

Meer dan 10 jaar heb ik ervaring in het interieur vak. Mijn passie voor interieur had ik al als jong meisje. Ik maakte meubeltjes van de bamboe uit de tuin. Zorgen voor de aarde is voor mij vanzelfsprekend. Anderen wil ik daar mee inspireren.
– Iris van Asselt

Portfolio.

Interieuradvies Assendelft

Ik mocht deze mensen maar liefst drie keer advies geven. Het is een eer om te zien dat ze daadwerkelijk al mijn adviezen hebben opgevolgd. Het geeft zoveel voldoening om gelukkige klanten te zien. Het hoekje met de drie kleuren verf is mijn favoriete plek van dit huis. Het brengt wat intimiteit in de nieuwbouwwoning. Foto’s copyright Ingrid de Groot.

Interieuradvies Wormerveer

Deze klant heb ik drie jaar geleden advies gegeven voor haar woonkamer. Voor de nieuwe woning heeft zij mij weer gevraagd. Aan de hand van haar wensen heb ik twee moodboards gemaakt. Zij had zelf al een keuze gemaakt voor de vloer, en een aantal meubels die mee gaan. De duurzame merken die ik in dit advies heb gebruikt zijn Nel, Sprinklr, I-did en Fairf.

Kasten op maat Amsterdam

Om ruimtes in huis goed te benutten is het fijn om meubels op maat te maken. Hierbij een selectie van een aantal meubels op maat.
Ik vind het ook altijd fijn om loze ruimte goed te benutten. Zelfs in hele smalle kastjes kan je veel kwijt. De ruimte wordt zo optimaal gebruikt en het geeft een unieke oplossing. Speciaal voor die ene plek in huis.

Als interieurstylist geef ik duurzaam interieuradvies, passend binnen de wensen en het budget van haar klanten. Op die manier maak ik een persoonlijk advies welke in balans is en waar je meteen mee aan de slag kunt gaan. Een goede basis aangevuld met kleur en sfeer. In mijn ontwerpen kies ik voor tweedehands producten in combinatie met nieuwe producten. Daarbij maak ik gebruik van de Save Use Buy methode van the Substitute. Upcycled, recycled, circulair, je kan het allemaal terug vinden in mijn ontwerpen. Als ik nieuwe producten voorstel dan kies ik voor producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Dichtbij of op een Fairtrade manier geproduceerd. Ik bied twee advies opties aan. Op locatie of een uitgebreid advies op maat. Advies op locatie Kies je hier voor dan kom ik bij je langs. Je krijgt advies over bijvoorbeeld de indeling of kleurgebruik in een ruimte. Zodat je meteen aan de slag kunt met het verduurzamen van je interieur. Een kleine stap die een groot verschil maakt. Advies op maat We beginnen met een intakegesprek. Intakegesprek. Hierin vraag ik naar jouw/jullie wensen, stijl en budget. Offerte. Je ontvangt daarna een offerte op maat. Na acceptatie van de offerte begin ik met een moodboard. Moodboard. Dit is het uitgangspunt van het advies. We bespreken dit met elkaar en is het naar wens, dan ga ik ermee aan de slag. Ik gebruik abstracte afbeeldingen van natuur, mode, eten etc. Zo kan ik creatief nadenken over het concrete plan. Advies. Al jouw/jullie wensen worden vertaald naar een concreet plan. Een tussentijdse evaluatie is mogelijk. Het advies bestaat uit elementen die jij zelf kiest. Bijvoorbeeld voor kleur, wand-, vloer-, raamafwerking, indeling, meubels, verlichting en accessoires. Presentatie. Als het advies klaar is kom ik het presenteren. De presentatie is digitaal, zo nodig aangevuld met stalen van kleuren, wand-, vloer en raamafwerking. Terugkoppeling. Na de presentatie ontvang je het advies digitaal. In overleg kan ik producten voor je inkopen. Je kunt het ook zelf doen. Na de presentatie ontvang je een shopping list met links naar de verschillende producten die ik heb voorgesteld. Wil jij ook een tijdloos interieur met gebruik van natuurlijke materialen die voor een gezond binnenklimaat zorgen? Neem dan contact met mij op.

Ik maak een duurzaam interieurontwerp voor particulieren en bedrijven. Daarbij hanteer ik de SUB methode. Deze methode is een duurzaam stappenplan van alle duurzame alternatieven voor jouw interieur. Waarbij de letters staan voor Save, Use en Buy. We kijken samen hoe we duurzame keuzes kunnen maken zodat jij een advies krijgt dat past bij jouw smaak en stijl.

Producten & materialen

In mijn ontwerpen kies ik voor tweedehands producten in combinatie met nieuwe producten. Upcycled, recycled, circulair, je kan het allemaal terug vinden in mijn ontwerpen. Als ik nieuwe producten voorstel dan kies ik voor producten die het milieu zo min mogelijk belasten. Dichtbij of op een Fairtrade manier geproduceerd. Ik werk het liefst met natuurlijk materialen.