Shop de stijl.

Hygge in je eigen woonkamer

Hygge [hua-gah] lijkt op ons ‘gezellig’ maar het is meer. De Denen, waar het woord Hygge vandaan komt, omschrijven het als een fijne en warme sfeer waarbij je geniet van de dingen die er echt toe doen. Samen zijn met familie en vrienden, het vieren van het alledaagse en verbinding en welzijn creëren. In deze Shop de Stijl laat ik zien welke producten hier perfect bij passen.

Lees meer

Kleurrijke slaapkamer met natuurlijke materialen

Een slaapkamer moet rust uitstralen. Je moet er kunnen ontspannen en vooral lekker kunnen slapen. Maar dat betekent niet dat je geen kleur kunt gebruiken in de slaapkamer. Integendeel, met de juiste kleurcombinaties en duurzame merken creëer je een gezellige, rustige slaapkamer waar je heerlijk kunt dromen.

Lees meer

Sfeervol wonen op minder vierkante meters!

Met dit weer is er niets fijner om lekker warm binnen te zitten bij de kachel. Met de huidige energietarieven wordt het steeds aantrekkelijker om te wonen op minder vierkante meters. Daarom 5 tips om sfeervol te wonen in een Tiny house met deze duurzame meubels.

Lees meer

Een oase van rust in de woonkamer

De woonkamer is vaak het middelpunt van het huis. Een plek om de dag af te sluiten en heerlijk tot rust te komen. Optimaal ontspannen doe je door je te omringen met lichte natuurlijke zandtinten, rustgevend groen en een vleugje goud en bruin. Hoe jij deze oase van rust in je eigen woonkamer creëert? Dat doe je met de volgende duurzame en lokale items.

Lees meer

Een spannend interieur met kobaltblauw

Koningsblauw, Yves Klein-blauw, kobaltblauw, deze blauwe trendkleur is helemaal van nu. De blauwtint is chic, maar ook opvallend en gewaagd. Gecombineerd met mosterd- of okergeel maakt je interieur spannend. Wil je het rustiger houden? Kies dan voor een crèmekleur. Durf jij voor kobaltblauw te gaan? Dan zet ik graag wat duurzame opties op een rij om deze kleur in je interieur te gebruiken.

Lees meer

Duurzame keuken: middelpunt van je woning

We worden steeds bewuster van het milieu en de impact die mensen hebben op de natuur. Steeds meer merken houden zich bezig met duurzaamheid. Wil jij een duurzame keuken? Door bewuste keuzes te maken kun je je eigen keuken ‘groener’ maken.

Lees meer

De hal: een natuurlijke binnenkomer

Trek de frisse, natuurlijke en duurzame stijl door in je hal! Hoe je deze letterlijke binnenkomer omtovert? Dat lees je in deze shop de stijl.

Lees meer

Duurzame woonkamer met een neutrale basis

Deze woonkamer combineert witte, crème en bruine kleuren. Hierdoor wordt de kamer licht en helder. Met dit moodboard maak jij een duurzame en rustgevende woonkamer met neutrale tinten. Zo wordt jouw woonkamer een heerlijke ruimte waarin je na een lange dag lekker kan ontspannen. Alle genoemde producten zijn lokaal geproduceerd en tijdloos.

Lees meer

Een eclectische woonkamer

Je woonkamer een creatieve uitstraling geven? Dan is een eclectische stijl echt iets voor jou! Felle kleuren, aparte printjes en mooie kunst aan je muur. Met deze shop de stijl creëer je in een handomdraai een (duurzame) eclectische woonkamer.

Lees meer

Duurzame slaapkamer in aardse tinten

Wakker worden in een serene zachtheid, dat doe je in deze prachtige duurzame slaapkamer waar natuurlijke aardetinten de boventoon voeren. Het kleurenpalet straalt rust uit én combineert erg goed met andere tinten. Juist door diverse materialen te gebruiken en een combinatie te maken in texturen zorg je voor een rustige balans, zonder dat het saai wordt.

Lees meer

Breng jouw tuin of veranda in zomerse sferen!

De zomer staat voor lekker languit genieten, gezellig buiten tafelen met vrienden, bijpraten onder het genot van een drankje. Met dit moodboard creëer je zowel binnen als buiten op een duurzame manier zomerse sferen!

Lees meer

Breng meer kleur in huis!

Kleur speelt een belangrijke rol bij het inrichten van je huis. Kleuren bepalen onze stemming, maken een interieur persoonlijk, kunnen een ruimte optisch groter laten lijken en maken jouw woning echt af. Bekijk dit moodboard en zie wat meer kleur in je eetkamer kan doen!

Lees meer

Kleurrijke woonkamer met vintage details

Voeg kleur toe aan je woonkamer. Uiteraard wel op een duurzame manier. Met vintage meubels, gerecyclede materialen en natuurlijke verf. Zo tover jij je woonkamer om in een kleurrijke en vooral gezellige plek waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Lees meer

Duurzame eetkamer met jungle vibe

De eetkamer is een van de belangrijkste ruimtes in een huis! Hier ontvangen we onze gasten, vieren we feestdagen en maken we leuke herinneringen. Met dit moodboard vind je de perfecte meubels & accessoires om een gezellige en duurzame eetkamer te creëren. Mét jungle vibe!

Lees meer

Duurzame interieurinspiratie: WeWork Shanghai

Helaas is Shanghai wat ver weg om te werken. Maar gelukkig creëer je met dit moodboard vol duurzame interieurinspiratie binnen no time zelf je eigen fijne werkplek.

Lees meer

Duurzame badkamer met een vleugje vintage

Als je googelt op ‘duurzame badkamer’ vind je al snel veel informatie over het verminderen van water- en energiegebruik. Dit is natuurlijk enorm belangrijk want de meeste impact in de badkamer zit nog steeds in ons (warm) watergebruik. Maar wist je dat je ook in je inrichting meer duurzame keuzes kunt maken? Bekijk dit moodboard vol inspiratie en creeer je eigen duurzame spa!

Lees meer