Shop de stijl.

Duurzame slaapkamer in aardse tinten

Wakker worden in een serene zachtheid, dat doe je in deze prachtige duurzame slaapkamer waar natuurlijke aardetinten de boventoon voeren. Het kleurenpalet straalt rust uit én combineert erg goed met andere tinten. Juist door diverse materialen te gebruiken en een combinatie te maken in texturen zorg je voor een rustige balans, zonder dat het saai wordt.

Lees meer

Breng jouw tuin of veranda in zomerse sferen!

De zomer staat voor lekker languit genieten, gezellig buiten tafelen met vrienden, bijpraten onder het genot van een drankje. Met dit moodboard creëer je zowel binnen als buiten op een duurzame manier zomerse sferen!

Lees meer

Breng meer kleur in huis!

Kleur speelt een belangrijke rol bij het inrichten van je huis. Kleuren bepalen onze stemming, maken een interieur persoonlijk, kunnen een ruimte optisch groter laten lijken en maken jouw woning echt af. Bekijk dit moodboard en zie wat meer kleur in je eetkamer kan doen!

Lees meer

Kleurrijke woonkamer met vintage details

Voeg kleur toe aan je woonkamer. Uiteraard wel op een duurzame manier. Met vintage meubels, gerecyclede materialen en natuurlijke verf. Zo tover jij je woonkamer om in een kleurrijke en vooral gezellige plek waarin je helemaal jezelf kunt zijn.

Lees meer

Duurzame eetkamer met jungle vibe

De eetkamer is een van de belangrijkste ruimtes in een huis! Hier ontvangen we onze gasten, vieren we feestdagen en maken we leuke herinneringen. Met dit moodboard vind je de perfecte meubels & accessoires om een gezellige en duurzame eetkamer te creëren. Mét jungle vibe!

Lees meer

Duurzame interieurinspiratie: WeWork Shanghai

Helaas is Shanghai wat ver weg om te werken. Maar gelukkig creëer je met dit moodboard vol duurzame interieurinspiratie binnen no time zelf je eigen fijne werkplek.

Lees meer

Duurzame badkamer met een vleugje vintage

Als je googelt op ‘duurzame badkamer’ vind je al snel veel informatie over het verminderen van water- en energiegebruik. Dit is natuurlijk enorm belangrijk want de meeste impact in de badkamer zit nog steeds in ons (warm) watergebruik. Maar wist je dat je ook in je inrichting meer duurzame keuzes kunt maken? Bekijk dit moodboard vol inspiratie en creeer je eigen duurzame spa!

Lees meer