Dit zijn wij.

Team The Substitute

Marieke en Machteld zijn de oprichters van The Substitute. Als eerste wapenfeit organiseerden wij in 2019 de Duurzame Woonbeurs. Hier ontstond het idee om alle duurzame merken, makers en professionals te verenigen in een community met als doel het versnellen van de duurzaamheidstransitie in de interieur- en verbouwsector. The Substitute is sinds januari 2021 live met een internetplatform en groeit snel. Ons team groeit met ons mee.

Founders The Substitute

Machteld Rijnten

Machteld is creatief strateeg met een achtergrond in reclame en (digitale) marketing. Al meer dan 25 jaar zet ze zich in om grote merken middels creatieve concepten en interactiviteit te versterken. In 2018 besloot ze al haar ervaring in te gaan zetten om de interieurbranche te verduurzamen en in 2019 zette ze samen met Marieke de eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland neer.

Marieke Kamphuis

Marieke werkt het liefst op het snijvlak waar (interieur)design, innovatie, positieve impact en een goed business model elkaar ontmoeten. Door haar eerdere werkzaamheden bij impactfinanciers heeft ze een groot netwerk opgebouwd van duurzame ondernemers en designers die al laten zien dat het anders kan in de interieurbranche. Deze ervaring zet ze nu in om de interieurbranche wakker te schudden en meer duurzame impact te creëren.

Femmy van den Elsaker

Femmy ziet voor organisaties volop kansen voor verandering, versnelling en innovatie door kennisdelen en leren met elkaar. Ze vertaalt kennis en informatie naar creatieve content, zoals podcasts en videomasterclasses.  Bij The Substitute werkt Femmy mee aan de ontwikkeling van een opleidingsprogramma voor ondernemers en professionals in de interieursector. Haar passie voor design en wonen in combinatie met duurzaamheid en leren en ontwikkelen, komen hierin bij elkaar.

Mike Tasset

Mike is een gepassioneerde front-end developer & UI/UX-designer met 6 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale oplossingen. Hij wordt blij van boeiende digitale ervaringen en producten die echte problemen oplossen. De meeste ervaring heeft hij met product-, reclame / marketing- sites en interactieve campagnes voor (internationale) merken. En daar maken we bij The Substitute elke dag weer gebruik van.

GEZOCHT: (web)design stagiair én een social media stagiair

Ben jij een ambitieuze student Creative Business, Kunstacademie, Communicatiewetenschappen, Online marketing of Reclame? En word jij enthousiast van alles wat met interieur, verbouw en duurzaamheid te maken heeft?

Solliciteer dan nu en kom ons helpen bij de groei van The Substitute.

Klik op de link om de vacature te downloaden

Stage: Social Media & Community management

Stage: Design, Web & Interaction 

Benita Anaman

Benita is junior marketeer bij The Substitute. Ze is verantwoordelijk voor de contentmarketing en het communitymanagement. Ze beheert onze Instagram en Facebook accounts en helpt met de social mediastrategie. Dit doet ze naast haar masteropleiding Marketing Management aan de Erasmus Universiteit. Duurzaamheid en interieurdesign zijn haar twee grote passies en daarom is dit haar perfecte bijbaan.

Annelies Vermeulen

Annelies is zowel duurzaam interieurontwerper als tekstschrijver. Een combinatie die bij The Substitute perfect op zijn plek is, want als tekstschrijver is ze betrokken bij het schrijven van de teksten voor de website en andere uitingen van The Substitute.  Als interieurontwerper maakt Annelies deel uit van de community van The Substitute, dus ze kent de doelgroep goed.