Team The Substitute

Marieke en Machteld zijn de oprichters van The Substitute. Als eerste wapenfeit organiseerden zij in 2019 de eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland. Hier ontstond het idee om alle duurzame merken, makers en professionals te verenigen in een community met als doel het versnellen van de duurzaamheidstransitie in de interieur- en verbouwsector.

Sinds de oprichting hebben zij veel events georganiseerd waar deze versnelling centraal staat met thema’s als Duurzaam produceren, levensduurverlenging en ReUse van meubels. The Substitute community is actief en bouwt met kennisevents, deelname aan beurzen & netwerkbijeenkomsten aan meer bewustwording over duurzaamheid bij zowel consumenten als interieurprofessionals. The Substitute is sinds januari 2021 live met deze website en groeit snel. Ons team groeit met ons mee.

Beeldmerk Duurzame Woonbeurs 2019 en huidig beeldmerk duurzaam wonen op vt wonen&design beurs
Billboard Changemakers 2022, Change.Inc

Machteld Rijnten

Machteld is creatief strateeg met een achtergrond in reclame en (digitale) marketing. Al meer dan 25 jaar zet ze zich in om grote merken middels creatieve concepten en interactiviteit te versterken. In 2018 besloot ze al haar ervaring in te gaan zetten om de interieurbranche te verduurzamen en in 2019 zette ze samen met Marieke de eerste Duurzame Woonbeurs van Nederland neer.

Marieke Kamphuis

Marieke werkt het liefst op het snijvlak waar (interieur)design, innovatie, positieve impact en een goed business model elkaar ontmoeten. Door haar eerdere werkzaamheden bij impactfinanciers heeft ze een groot netwerk opgebouwd van duurzame ondernemers en designers die al laten zien dat het anders kan in de interieurbranche. Deze ervaring zet ze nu in om de interieurbranche wakker te schudden en meer duurzame impact te creëren.

Vacature: Growth & marketing manager voor onze duurzame community

Ben jij een kei in online marketing en zoek je een baan met duurzame impact. Een baan waar jij samen met een community van gelijkgestemden werkt aan het versnellen van de duurzaamheidstransitie in de interieursector? Solliciteer dan nu en word aanjager van de groei van onze duurzame movement. Lees hier meer

Mike Tasset

Mike is een gepassioneerde front-end developer & UI/UX-designer met 6 jaar ervaring in het ontwerpen en ontwikkelen van digitale oplossingen. Hij wordt blij van boeiende digitale ervaringen en producten die echte problemen oplossen. De meeste ervaring heeft hij met product-, reclame / marketing- sites en interactieve campagnes voor (internationale) merken. En daar maken we bij The Substitute elke dag weer gebruik van.

Vacature: Stagiair Social media & Contentmanagement

Ben jij een ambitieuze student Creative business, Marketing of Communicatie? En word jij enthousiast van designwerk tbv de interieurbranche en duurzaamheid? Kun je 32 uur per week stage lopen voor tenminste 4 maanden? Solliciteer dan nu en kom ons helpen bij de groei van The Substitute.

Lees hier meer

Vacature: Stagiair Design, web en interaction

Ben jij een ambitieuze student (Web)Design, Kunstacademie, CMD, of Reclame? En word jij enthousiast van designwerk tbv de interieurbranche en duurzaamheid? Kun je 32 uur per week stage lopen voor tenminste 4 maanden? Solliciteer dan nu en kom ons helpen bij de groei van The Substitute.

Lees hier meer